6 Ocak 2009

Karaoke sen ne biçim şeysin?



Geçenlerde Aşkım bir akşamlığına karaoke seti getirdi eve. Bir arkadaşından ödünç almış. Eğer beğenirsek biz de alırız belki diye.

Bu alet üstelik söylediğin şarkıya göre puan veriyordu. Sesin güzel olup olmaması hiç önemli değil, bülbül gibi şakısan da eğer vurgulamaları yanlış yerlerde yapıyorsan "sıfır! otur!" oluyorsun ve mikrofonu devrediyorsun.

Bu mikrofon olayı da acayip birşey. Biri başlangıcı yapıyor, şarkısını türküsünü söylüyor sonra diğerine "hadi sen de dene" dediğin zaman millet önce bir utanıp sıkılıyor, istemiyor ama mikrofonu bir kere alan bir daha bırakmak istemiyor. Herkes herşeyi unutup şarkısını çığırmaya başlıyor. Yani tam bir eğlence kaynağı bu karaoke.

Fakat bu setin fiyatını türkçe (şarkılar dahil) öğrendiğimizde vazgeçtik almaktan. 400 - 500 frank civarı (pahalı olan ise mikrofona takılan, içinde türkçe şarkıların bulunduğu chip'ler). Ortaklaşa almak şart. Zaten hep bir araya gelindiğinde lazım olacak. Öyle kendi kendine evde söylesen hiç bir anlamı kalmaz.

Belki bir gün alırız. Hop hop hop, şak şak şak... bol şamata yaparız:-)

Şuraya da bana en yüksek puanı kazandıran şarkının hangisi olduğunu gururla haykırmak istiyorum:

Sezen Aksu'dan Seni kimler aldı

Kazandırdığı puan: 100

Bravo bana!

Aşkım'a 100 puan kazandıran şarkı ise: Candan Erçetin'den Yalan

Biz ailecek dokunaklı şarkıları seviyoruz anlaşılan...

9 yorum:

L@L dedi ki...

Zeynepcim seni dinlemeyi çok isterdim :) Ne kadar eğlendiğinizi tahmin edebiliyorum. İki şarkıda birbirinden güzel. Dokunaklı şarkıları bende pek çok sewiyorum!

ferulago dedi ki...

Karaoke gerçekten de çok eğlenceli ama fiyatların bu kadar pahalı olduğunu bilmiyordum. Bizde de yaygınlaşsa keşke de Japonlar gibi eğlensek dursak

Unknown dedi ki...

Karaoke kesinlikle bence de çok eğlenceli o kadar para ödemene gerek yok sana bi kıyak geçeyim hadi :))
http://www.karaokeparty.com/tr/

^zeynep^ dedi ki...

{Lal}'cim bazi sarkilar varki yani birak bilen söylesin dedirtiyo:-) zaten eglence de o kisimda basliyor:-)

{Ferulago}'cum bence de yayginlassa güzel olur.

{Cileklisüt}'üm cok tesekkür ederim canim. Hemen incelemeye aliyorum link'i:-)

Unknown dedi ki...

mimlendiiinnn ^-^

Adsız dedi ki...

yaa bu karaoke müthiş bisey beraber gitmiştkte nası eglenmiştik ilk we son oldu giemdim b idaha:)) ama çok sewiyorumm bende ;)

^zeynep^ dedi ki...

Canim benim o ilk ve son gittigimiz yer kapanmis:-( Sen arastir, bir yer varsa tekrar gideriz. Sensiz tadi olmaz zaten!

Burcu SezeR dedi ki...

Bir de kafa güzelse müthiş kareoke yapılıyor... Kimseyi umursamadan laylaylay.. Oh mis.

Unknown dedi ki...

Bu kadar pahalı değil halbuki,amatör bir set var,bana da nişanlım doğum günü hediyesi olarak almış.singstar set piyasa fiyatı 99 TL + ps2 konsol satış fiyatı 292 TL ama daha ucuza bulmanız çok mümkün.2 adet mikrofon ve turkçe şarkılar hediyeli bir paket war bildigim kadarıyla.Tavsiye ederim kalabalık aile dostlarıyla mükemmel bir eğlence haline dönüşüyor.ps2'ye artık pek oyun çıkmayacağını da belirteyim.Yani eğer durumlar biraz müsaitse ps3 almanızı ve böylelikle bir taşla aslında 2 kuş vurmanızı tavsiye ederim.Zira ps3 sadece karaoke ozelligiyle değil elbette,oyunlarıyla da full eğlence.Piyasada satılan diğer karaoke ürünlerinin playstaiondaki kadar eğlenceli olabileceğini düşünmüyorum.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...