8 Nisan 2009

kısa kısa



Bugün biraz şu bir kaç gün içerisinde öğrendiğim, gördüğüm, yaşadığım, planladığım konulardan bahsedeyim:

Yaklaşık 1 haftadır gözlerimde problem vardı (yine), ekrana bakamıyordum hemen sulanıp kızarmaya başlıyordu, daha sonra da yanıyordu. Lensleri çıkarıp gözlük taktım bir işe yarar belki diye o da kâr etmedi. Ben de bilgisayar başında çalıştığım için dayanamadım dün bugün evde kaldım. Sabah doktora göründüm "aşırı kuruluktan" dedi. Bir haftadır gözlük takıyorum, gözlerim dinlensin diye, meğer lensle bir ilgisi yokmuş, hatta "çalışırken lens kullan, gözü daha iyi korur" dedi. Bir damla bir de krem şeklinde antibiyotik verdi. Neyse bunlar ufak şeyler arada olacak tabi.

Yukarıda görmüş olduğunuz tatlı bey efendi JeyJey. Arkadaşımın oğlu:) Pazar günü tanıştım onunla. Çok tatlı ve sakin, görüldüğü üzere de keyfine düşkün, güneşi görünce mayıştı.

Bu arada saçlarla ilgili ilginç birşey öğrendim. Ben sık sık burada bahsettiğim hindistan cevizi yağını kullanırım. Cumartesi günü kuaförlük yapan bir arkadaşımın yanında saçlarımdan bahsediyordum. Benim saçlarım iri dalgalıydı, uzadıkça düzleşmeye başladı, heralde ağırlaştılar diyordum. Uçlarının kuruluğundan ve önlem olarak hindistan cevizi yağı kullandığımdan bahsettim. Arkadaş durdu, derin düşüncelere daldı bir an bense birşeylerden bahsetmeye devam ediyordum ve "hindistan cevizi yağı saçları düzleştiriyor" dedi birden. Okulda öğrenmiştik bunu diye anlattı, bu sanırım uzun soluklu kullanmalarda gerçekleşiyor. Ben de saçlarımı ütüyle düzleştirirken bu yağı, dalgalı olmasını istediğim zamanlarda da saç köpüğü kullanmaya karar verdim:)

Ve son olarak Hollanda'ya gitme planlarımız var. Kısa süreli bir yolculuk olacak. Cuma gidip Pazar döneceğiz kısmet olursa. Hem eşimin teyzesini ziyarete, hem Amsterdam'ı görmeye gideceğiz. Umarım laleler açmıştır ve bol bol gezme imkanı buluruz. Havanın güzel olmasını ve güzel karelerle dönmeyi ümit ediyorum. Bir süre yazılara ara vereceğim. En geç Pazartesi görüşmek üzere!!!


Bu beyaz gülleri beni takip eden tüm arkadaşlara armağan ediyorum

iyiki varsınız

içimden geldi

:)

13 yorum:

tug dedi ki...

Dankeschön güller icin =)

^zeynep^ dedi ki...

@Tug bitte schön datlim:)

Gizem. dedi ki...

bende mutlulukla kabul ediyorum o çiçekleri :)

Colorful dedi ki...

ahh amsterdam, benim içinde keyfini çıkar ne olur? nasıl özledim bi yerlere kaçmayı

Benim Hayatim dedi ki...

Benim saçlarımda ki doğal dalgalar azaldı. Ama kullandığım yağda yok tabi bakım kreminde varsa bilemiyorum. Şu an okuduğun kitaba bayılmıştım. Sayfana ordan burdan zıplarken ulaşmtım daha öncekileri bilemiyorum. Sanırım 3 kitaplık bir seri gibi birşeydi. Başka sultanları da beğenmiştim ama 10 yıl geçti net değil :P

^zeynep^ dedi ki...

@Pammuk :)

@Elly kaçmayi ben de özledim, tadini çikarmak icin elimden geleni yapicam:)

@Benim Hayatim hosgeldin. Valla saçlarimiz da bazen kafasina göre takiliyor, sebebini net olarak bilemeyiz tabi:)

Safiye Sultan 3 kitaplik bir seri ama bende sadece "hadim edilmis bir ask" var. Henüz ilerleyemedim. Bitirdikten sonra görüslerimi paylasirim.

Barbygirl_here dedi ki...

Simdiden iyi yolculuklar (yoksa gittiniz mi) :)))
Degisik yerler gormek cok guzel...

Cicekler icin de tesekkurler ;)))

^zeynep^ dedi ki...

@FerahFeza'cim henüz gitmedik, gece ücte yola cikicaz, sagol güzelim! rica ederim:)

ayci dedi ki...

uiiii ne güzel süpriz oldu postun sonunda...mis gibide koktu gibi gibi :)

Unknown dedi ki...

Ooo iyi bakalım sen lalelerin anavatanı TR'yeye gelme Hollandalara git :)) Neyse sen git gezde bize bi sürü fotoğraf getir :)) Güller de çok güzelmiş :)

nevbahar01 dedi ki...

merhaba çileğim blog çarşısında senden bahsetmiş, meraklandım özellikle gezi tutkunu olduğunu öğrenince anca fırsat buldum ve bloğunla tanıştım:) memnun da oldum. hollanda ya gitmişsin resimlerini çok merak ettim, paylaşırsan sevinirim.
tanıştığıma memnun oldum , sevgiyle kal....

^zeynep^ dedi ki...

@ayci mis gibililerdi gercekten:)

@çilegim TR'ye can kurban, oralara da gelicem, seneye insallah Istanbul'da olurum. Hollanda da lale hikaye hiç bisey göremedim:( fotolar yakinda:)

@nevbahar01 hosgeldin, ben de tanistigimiza memnun oldum ve memnun kalmana da ayriyeten sevindim. fotolari yakinda paylasacagim:)

serrose dedi ki...

iyi eglenceler !

Hollanda`dan bol foto pls :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...