28 Ekim 2013

Ne yaptim?

Hiç bisey yapmadim aslinda, geçen Cuma 3.5 saatte anca bir cibinlik ve yatak örtüsü dikebildim o kadar. Benim için tek birsey hazir olsa yeterdi zaten, o da bebisimizin kullanacagi yatak ve giyecegi ilk kiyafetler. Kiyefetleri yikadim, küçük yatak takimini diktim. En azindan birseycik olsun benim elimden çiksin diye. 4 hafta sonra bebegimiz gelecek, 1 ay sonra tasinacagiz. Tasinmayi fazla kafaya takmiyorum, yavas yavas paketliyorum herseyi. Tek derdim, minigin vaktinden çok çok önce gelmemesi. 





Tüm bunlarin disinda kiz kardesim, annem de haril haril hazirliklar içindeler :) onlar belki de benden daha heyecanli :)
Annem durmadan örüyor, kiz kardesim de çok tatli bir oyun halisi dikmis, onlari da pek yakin zamanda paylasicam :)

Hadi bir de az önce bloga koymayi düsünmeden çektigim son halimi paylasayim hazir ugramisken :)

37. Hafta :)


5 yorum:

Colorful dedi ki...

oy masallah ne kadar guzel gorunuyorsunuz. Bende 24.haftami bitirdim, bizde de benzer bir tasinma telasi var yil sonuna hemde baska bir ulkeye. Kolay gelsin size simdiden o telaslarda

^zeynep^ dedi ki...

Colorful, tesekkür ederim! :)
sizinki daha da zor, hem de baska ülke! ben de size kolayliklar diliyorum ve çok iyi anliyorum, su an hersey alasiniz gelir ama tasinicaz diye almazsiniz. Insallah sonrasi güzel olur, herseyin basi saglik :)

Colorful dedi ki...

Insallah hepimiz icin :) Saglik olduktan sonra gerisi kolay.Aynen hicbirsey alamiyorum aldigim herseyin birde paketlenip tasinmasi gerekecek. Maalesef son haftalarim kosusturmaca icinde gececek ama :( ne yapalim minikler saglikla gelsinlerde :) cok acele etmeden :)

GeCe dedi ki...

ne zamandır ziyaret edememiştim maşallah çok güzel görünüyorsun çok az kalmış :) yatak da çok sevimli mışıl mışıl uyur inşallah bebeğin

^zeynep^ dedi ki...

GeCe'cim,
tesekkür ederim!
bakalim insallah rahat eder ve uyur :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...