19 Temmuz 2012

Dünden biraz ve yarın adına...


Yapamıyorum. Şu sıralar (şu sıralar mı? bütün sene neredeyse) evde bilgisayarın karşısına geçip de birşeyler hazırlayamıyorum bloguma. Ama dün güzel bir gündü, onun hatrına, aklımda kalması için dökeyim satırlarımı. Buranın şartlarına göre dün mükemmel bir hava vardı, ne serin ne çok sıcak, yağmur da yoktu. Bütün gün çalıştıktan sonra, sevgilimle önce birşeyler atıştırmaya gittik (bu aralar akşam yemeklerini kesinlikle abartmıyoruz =) ) sonrasında minigolf oynadık. Ben keşke biraz alıştırma turu falan yapsaydım, ezildim resmen =) iyice soğumuşum. Haftaya iş yerinde minigolf turnuvasına katılıcam, çalışmış oldum birazcık =)
Eve gelince üzerimizi değişip bir saatlik yürüyüş yaptık. Orman havası, yeşililk, gün batımı güzeldi - bizi sürekli taciz eden sinekler, arılar, böcekler güzel değildi! Neyse doğayla içi içe bir akşam oldu. Yürüyüşten sonra görümcemlere uğradık, birer çayımızı yudumlayıp eve gidip balkonumuza kurulduk. 
Ha bu arada minigolf oynarken bol bol çimlere de bastım yalın ayak, kışın yaza dair birşeyler özlüyorsam o da bunlardan biridir, yalın ayak çimlerde yürümek =) Fırsatınız varsa yapın bunu, bildiğin mutluluk hormonu salgılatıyor =)

Yarın ayların en güzeli Ramazan ayının başlangıcı. Hatta bugün akşamdan başlıyor bile. Şükürler olsun bu bereketi bol günlere kavuşturan Rabbime. Herkese ailesiyle, sevdikleriyle, dostlarıyla beraber güzel bir Ramazan geçirmesini diliyorum. Sofralarınız bereketli, günleriniz huzur dolu geçsin. Allah bu uzun ve sıcak günlerde tüm oruç tutanların yardımcısı olsun.


Hayırlı Ramazanlar!!!



8 yorum:

Moonish (moonsun) dedi ki...

Zeynepcim, mini golf turnuvasinda simdiden basarilar diliyorum sana :) Ahhh burda da cim olsa da yurusem, o kadar ihtiyacim var ki su mutluluk hormonuna :) Opuyorum seni cok :)

Barbygirl_here dedi ki...

Hayirli ramazanlar Zeynep'cim :)
Ben geldim :)
Opuyorum cok ^*^

^zeynep^ dedi ki...

Moonish,
tesekkür ederim :)
çim alan avina çikman lazim o zaman. öptüm ben de!

^zeynep^ dedi ki...

FerahFeza
gelmis hosgelmis!
sagol canim sana da hayirli Ramazanlar!
öpüldün! :)

mrv dedi ki...

Zeynepcim çok şükür kavuştuk Ramazan'a. Rabbim en güzel şekilde geçirmeyi nasip etsin bu mübarek ayı.

Öpüyorum çok!

^zeynep^ dedi ki...

Merve'cim,
evet canim, bir Ramazan'a daha kavustuk :) insallah canim amin, hepimiz icin güzel geçmesini diliyorum.
öpüldünüz,
inci'yle ikiniz :)

Unknown dedi ki...

insan betonarmeler içinde tıkılı kalarak yaşamak zorunda olunca doğa mutluluk vermez de ne verir öyle değil mi? :) hayırlı ramazanlar.

^zeynep^ dedi ki...

çileklisüt,
ayyynen dedigin gibi. burada doga bize çok yakin oldugu halde çikmiyoruz. havalar da pek müsait olmuyor gerçi.
size de hayirli Ramazan'lar güzelim!
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...