24 Eylül 2010

Trend Kitabevi yeni adresim

Sürekli isviçre'de Türkçe kitap bulamamaktan yakınıyordum. Sanırım bu sorun Trend Kitabevi sayesinde kalkmış bulunuyor. İnternet sayfasının sipariş bölümünü pek güvenilir bulmayınca geçen Cuma mail yoluyla verdim siparişleri. Aynı gün mailime cevap geldi, siparişiniz işleme konulmuştur diye. Dün ise elime ulaştı.

Bu sene İstanbul (!) da deli gibi bu kitabı aramış bulamamış sonra da çok üzülmüştüm. Koskoca İstanbul'da bulamadıktan sonra hiç bir yerde bulamam diye düşünürken canım duyarlı kardeşim kendisine gelen broşürde görmüş, abla bu senin aradığın kitap değil miydi demişti... gözlerim yerinden fırladı o an.

Şu an elimde her ne kadar okunmayı bekleyen bir sürü yarım kitap olsa da, önceliği bu kazandı. En kısa zamanda okunacak, paylaşılacak. =)

Happy Weekend!!!
Ben çok mutluyum,
siz daha mutlu olun,

=)

2 yorum:

BirSen dedi ki...

Hayirli sabahlar tatlim!:)
Bende genelde Türk kitap evinden sipari$ veriyorum, sadece gecenlerde bir sorun ya$adim. Sipari$ veridgim kitap haftalar gecmesine ragmen elime ula$madi. Sonra arayip sordum, istediginiz kitap $uan ellimizde yok ama yakinda size ula$tiririz dediler...bakalim...$u an hala beklemekteyim.:)
Senin okuyacagin kitabida merak ettim $imdi, payla$imlarini merakla bekliyorum.:)

Cok öptüm :-*

TUG dedi ki...

Ooo Süper. kisa süre icinde eline ulasmasina sevindim :)

Simdide en kisa zamanda oku, bitir, sonra bana ver okumam icin ;)

öptümmm, CANIM ABLAM =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...