20 Eylül 2010

güne iyi başlamanın en güzel yolu

mideyi şenlendirmektir tabi.

Karı koca hiç huyumuz değildir, iş günü kahvaltı ederek evden çıkmak. Bir an önce iş yerine varıp, saatimizi doldurup çıkmak olur amacımız, eve erken dönelim diye. Bu sabah bi uyandım baktım uyku tutmuyor, dışarısı hâlâ karanlık. Saate baktım çalmasına 10 dakika var, yatağa geri dönüp uyumaya çalışsam değmeyecek. Ben ki "5 dakikacık daha" ların en önde gideniyimdir. Bayılırım "bi 5 dakika daha" uyumaya =)

Dedim en iyisimi kalkayım, aheste aheste hazırlanayım, önce bir kahve basayım, sonra süt ısıtayım, domates, salatalık, peynir ekmek vs... güzel bir kahvaltı hazırlayayım. Bu olay pembe kar yağması gibi birşey bizim için. Herhalde evlendiğimizden beri ilk defa cici bir eş olup kahvaltı hazırıladım (bir iş günü !). Aman ne iyiymiş, ne hoş birşeymiş bu olay! Ben çok sevdim, keşke her sabah böyle enerjik kalksam da, şu kahvaltı işini bir alışkanlık haline getirsek.

Ben peki bunu niye paylaştım şimdi? Tarihe geçmesi gereken bir olayı yaşadığımız için elbette =)

4 yorum:

Adsız dedi ki...

çok da güzel oldu, pek de güzel oldu! :)

"9" :)

nergisce dedi ki...

ben kahvaltilara bayilirim:) is günü olsa bile:)

^zeynep^ dedi ki...

9,
bence de:)

nergisce,
ben de kahvaltilara bayilirim ama ben hazirlamiyorsam =P ve uzun uzun yapilan haftasonu kahvaltilari favorimdir:)

GeCe dedi ki...

ben koccim burdayken hep yapardım şimdi yalnızken hiç zevkli olmuyor bence uykudan daha değerli sabah böyle keyifli bir an kıymetini bil ve hep yap

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...