25 Eylül 2008

mutlu olma sebeplerim

Son zamanlarda çok yogun oldugumdan sikayet ediyordum. Aslinda düsününce bunlarin arasinda beni sevindiren, gizliden gizliye çok mutlu eden olaylar da var. Yüzümde tebessüme, içimde rahatliga sebep olan seyleri su sekilde ifade etmek istiyorum:

ilk olarak ALPERiM'in ödevlerini itinayla yaparak notlarini düzeltmesi (bundan daha mutlu olamam gerçekten) - buraya kocaman bir "MASALLAH" ilistirmek istiyorum

ANNECiGiMiN bugün eve dönecek olmasi! Özletti kendini!!!

ASKIM'in son zamanlarda futbol'daki basarisi (gizliden gizliye seviniyorum aslinda - buna da "Masallah" demeden edemeyecegim)

MINIK DOSTLARIMIZI (muhabbet kuslarimizi) çiftçiye geri verdigimizden beri evimin her gün temiz kalmasi, toz olmamasi. Aslinda onlari geri verirken üzülecegimi düsünüyordum ama su anda olduklari yerde daha rahat yasayacaklari için ayriyeten mutluyum, yani içim rahat.

Dün KiTAPLARIMI düzenlerken yeni aldiklarimi tekrar gözden geçirince, onlari bir an önce okumak için heyecanlanmak çok güzel.

MUTFAGIM bir aralar her gün çesit çesit yemek hazirlama çabalarimdan dolayi harabe gibi oluyordu, geçen c.tesi bir temizledim, bir düzenledim "bal dök yala" kivaminda o günden beri - evet fazla yemek pismiyor son zamanlarda:-)

CALISMA ODAMIZ da ayni sekilde harabeye benziyordu, bir daginiklik bir daginiklik, orayi da bir güzel toplayip temizledim. Calisma masasinin üzerinde olmayan sey yoktu, ne varsa kaldirdim. Artik rahat bir nefes alinabilecek hale geldi, bir de istedigim çek yati koydukmu bir kösesine tam süper olacak;-)

DVD kiralayip evde film keyfi yapacagimiz günlerin yaklasmasi da çok sevindirici bir olay benim için, uzun zamandir bir filmi bastan sona izleyemedim.

Ha evet, bir de TELEVIZYON'u artik sadece film izleme amaçli kullanmaya basladigimi farkettim, bu da sevindirici bir olay. (Bu aralar gerçi Ramazan sebebiyle TRT 1 de yayinlanan "iftar sevinci" adli programi izliyorum, Ramazan bitince izleyecek birsey kalmayacak zaten).

En azindan BiR KiSi'nin beni hergün takip ettigini bilmek beni mutlu ediyor. Evet yazdiklarimin - bir kisi için de olsa - bir anlami var diyorum. O kendini biliyor, canimin parçasi o benim!!

BAYRAM yaklasiyor - Pazartesi ve Sali tatil - Yuppieee!

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Canim benim!

Evet, seni herzaman takip ediyorum.

Ama sadece burya yazdiklarini degil, bütün yaptiklarinla örnek birisisin sen benim icin!!!

Herzaman mutlu olursun Insallah!

Seni cok seviyorum canim ablam!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...