21 Temmuz 2011

izledim - kara kuğu (böyle söyleyince çok komik oldu ya)







Sinemayı epey bir geriden takip etmekteyim ama olsun her filmi hemen izleyemesem bile bir şekilde haberdar olmaya çalışıyorum yeniliklerden. Bu günlerde bu memlekette bi cenabetlik var ya hadi hayırlısı, bir haftadır yağmur yağmur yağmur tövbe yarabbim... Neyse filme dönelim en iyisi:

Anlatılmak istenen konu iyi hoş (mükemmeliyetçiliğin nasıl bir psikolojik baskı oluşturduğu) fakat bir çok şey soru işaretiyle havada kaldı benim için. Filmin abartıldığını düşünüyorum. Ah o boşluklar olmasaydı... harika bir film olurdu bence... izlemeyenler varsa, henüz izleyemediği için üzülmesin, acele etmesin bence, boş bir zamanda can sıkıntısı gidermek için izlenilebilir belki. Benim fikrim budur.

2 yorum:

Barbygirl_here dedi ki...

Asil o karmasa,o soru isaretleri,o ruh halinin anlatimi guzel ama :)Evet benim de soru isaretlerim kaldi ama izleyiciye birakmis adam :) (aslinda bende cevapsiz biten filmi sindiremem icime)...Ama $u var; o ciktigi zamanki filmlere gore bu iyiydi yani,begenmistim.Simdi olsa bilmem,2.ye izleme istegi de vermiyor :)

^zeynep^ dedi ki...

FerahFeza'cim,
evet o zamanin en iyi filmiymistir, gercekten dogru düzgün bir film yoktu. ama ne bileyim:

*spoiler* :)
annesinin o gizemli tavirlari, sanki baska biseyler daha varmis gibi... büyücü, cadi gibi bi hali vardi.
o arkadasi falan, ben hocasi pesine takti zannettim onu. ne bileyim bir sürü sey. kötü degildi ama tekrar izlemek istemem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...