22 Temmuz 2011

enerji



Bak kardeşim...

Enerji akıyor bu fotoğraflardan... içinden dışından etrafından!

Gülmek enerji verir mi? Bu aralar bir çok insan güldürüyor beni!! =)

Eniştenin arabasını görmüştük otoparkta, "biz de buradaydık" mesajı verme niyetiyle bir iz bırakalım dedik. Birşey bulamayınca benim şu yeni yaptığım üzerinde kuru kafa bulunan keçe araba süsünü hafif açık bırakmış olduğu pencereden direksiyona asmıştım. Ne bileyim o süsün benim olduğunu bilmediğini =) Neyse efendim, bu kardeşim bunu görünce bu ne ya! demekten alamamış kendini, bu bir şaka mı, reklam mı, derken kafasında yoksa büyü mü??? diye şimşekler çakmış! Yeni bebekleri oldu ya, bir de kuru kafayı görünce müthiş fanteziler üretmiş kafasında, öğrendiğim an kahkahalara boğuldum!!!

Diğer bir olayı da dün yaşadım. Şimdi detaylarını anlatamayacağım ama özet geçecek olursak: Facebook'ta arkadaşımın statüsüne yorumda bulunmuştum. Daha sonra, benim uzaktan yakından tanımadığım, statüsüne yorum bıraktığım arkadaşımın arkadaşı olacak empati yoksunu dallamanın biri kalkmış, neymiş efendim, yorumumu beğenmemiş, ben yorum bırakmamalıymışım, her şakanın arkasında bir gerçeklik payı varmış, işte gülücük işareti koymakla geçiştiremezmişim. Arkadaşımın statüsüne çirkin şeyler yazmak istemediğim için yorumum: ne günlere kaldık, çok komiksiniz x bey, size de gülüyorum! =) gibi birşey olmuştu. Bunun arkasından hakaret niteliğinde bir yorum daha geldi ama anlayan beri gelsin, diye düşündüm, kendi de anlamadı bence ne yazdığını, 2. şoku geçirdikten sonra aklıma geldikçe gülmeye başladım, koptum resmen.

Yazık dedim, zavallı, 30 yaşlarına gelmiş ve bu yaşına kadar at gözlüklerini çıkarmayı başaramamış, zerre kadar tanımadığı bir insana ağır eleştirilerde bulunma hakkına sahip olduğunu zanneden, aciz bir vatandaş. Olaya takılmadım fazla, arkadaşım sonra özelden özür diledi ve yorumları sildi. Benim için de yine komik anılardan biri olarak kaldı. Ama biraz trajikomik... Eşimin yorumu: hep seni buluyor böyleleri oldu, ben de "negatif enerji yayıyorum demek ki" dedim. =)

Hala gülüyorum!!!

=)

MUTLU NOT: balkonum için beğendiğim koltuk takımını dün yakından inceledik, beğendik, yarın getiriyoruz inşallah!! Geeel güneş geeel!! =)


8 yorum:

Barbygirl_here dedi ki...

Evet evet enerji dolu fotolar onlar!
Guldurenin cok olsun canim,ama yanlis anlama olmadan :) Zira bir de onunla ugrasma :) Ilk olay komikmis, insan akli i$te,nelere calisiyor :)

^zeynep^ dedi ki...

FerahFeza'm,
yanlis anlamalar beni delirtiyor resmen ama en kolayi sanirim gülüp geçmek. :)

sünter dedi ki...

Bende cok istedigim icin Terasa bir salincak aldik hani su Holywood schaukel dediklerinden. Kurduk Terasa ama bir ay oldu henüz oturmak nasip olmadi:))
Sen insallah kullanabilirsin su güzelim balkon takimini:))

^zeynep^ dedi ki...

Sünter annecim,
uzun zamandir havalar yagmurlu ama insallah sen de onun tadini çikarirsin en kisa zamanda :) ! Dün yagmur yagmasada serindi hava biraz, ona ragmen aldim battaniyeyi oturdum balkona :)

Stil Direktoru dedi ki...

Öyle düşünme canım ya bence imgele iyi düşün sen de değildir sorun bence .)

^zeynep^ dedi ki...

Eda'cim,
ben de sorun var mi yok mu bilmiyorum ama sanirim diyecegimi bazen yanlis yer ve zamanda söylüyorum gibi geliyor bana, ya da insanlar cok tirlak. Neyse unuttum gitti :)

tug dedi ki...

büyülü kece az kalsin arabanin camindan firliyormus :))
bu arada fotolar harbiden güzel olmus ;)

^zeynep^ dedi ki...

Tug,
hahaha... =D bir daha büyük yapar bir daha koyardim =))) =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...