3 Haziran 2011

etek + mim


Ben aslında etek sevmem, çok ender giyerim. Kışın mini kot (kalın çoraplar, çizmeler falan anca öyle), yazın (çoook çok sıcak havalarda, 30 derecenin üstünde) maxi etekler. Çiçeklisini böceklisini giymedim hiç ama şu yukarıdaki var ya, işte onun gibi bir kombin olursa vurulabilirmişim çiçekli eteklere. Ayakkabısından tut, bilekliğine, bisikletinden tut, kumsalına kadar çok beğendim =D hepsini bir arada istiyorum. Evet ya, çok istiyorum.


Ferah Feza'cım mimlemiş beni. Hemen onu cevaplayayım:

Konusu Sabah akşam günün her zamanı dinlesem, bıkmam dediğim bir şarkı idi anladığım kadarıyla. Ben her zamanki gibi tek bir şeye sığdıramam sevdiklerimi, bir kaç tane var, aklıma ilk gelenler şöyle:

Ville Valo feat. Natalia Avalon - Summer Wine (çok güzel ya, çok güzelll)


Shakira - Hips don't lie (fıkır fıkırlığından seviyorum bu şarkıyı, yoksa shakira hayranlığım hiç yoktur ve sevdiğim tek şarkısı da budur)


Kevin Little - Turn me on (fıkır fıkır bir yaz şarkısı olduğundan bıkılmıyor, hatta bunu alarm müziği olarak ayarlamıştım bir zamanlar, sabahları fıkır fıkır oynaya oynaya uyanayım diye, o zaman bıkmadıysa hiç bıkmam demektir =D )

Görüldüğü üzere yaz şarkılarını günün her saatinde dinleyebilir mişim ben.

4 yorum:

AskinAy dedi ki...

Kombin cok güzelmis...benim icin ise yaz demek etek,elbise demek:)Bu müzikleri dinlemek bol enerji veriyor insana!!bende cok begenerek dinler ve dans ederim bunlara:)

^zeynep^ dedi ki...

AskinAy'cim
ne güzel! ben etek giyinceye kadar akla karayi seçiyorum giysem mi giymesem mi diye :) özel günlerde daha çok giyiyorum sanki.

Barbygirl_here dedi ki...

Hehe,ayni ben.Bende pek etekci degilim ama bu fotograf supermis.
Sarkiyi da hemen dinledim ^_^
Blogda ufak degisiklikler yapiyorsun sanirim canim,boyle de guzel olmus ^_^
Optumm ^*^

^zeynep^ dedi ki...

FerahFeza'cim,
spor giyinmeyi sevdigimizden mi acaba :)
Evet, kendi çapimda degisiklikler yapmayi deniyorum, bakalim arti, sagol. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...