26 Ekim 2010

deneme bir iki...


Evi yeşile boyamamak için zor tuttum kendimi =) Bunlar ilk denemelerim. İlk okul resimleri gibi oldu ama olsun. Elim alışsın diye basit şeyler çizdim. Doğaçlama çizmeyi daha çok seviyorum. Fırça ekibine bir kaç eleman aldım mı işim kolaylaşacak gibi görünüyor. Daha önce şuradaki yağlı boya çalışmasını yapmıştım. Fakat akrilik boya daha kullanışlı olduğundan bu yönde devam etmeye karar verdim. Yağlı boya daha çok dikkat istiyor.

8 yorum:

bir güzel çift dedi ki...

kalp ve kuş...ay en çok onu beğendim tam benlik...maşallah ya ne güzel.keşke benimde böyle becerilerim olsa...sevgilerle...

^zeynep^ dedi ki...

bir güzel çift,
kalpli kusun degisik versiyonlarini gelistirmek istiyorum. Fotograftakinin sahibi hazir ama senin için de bir tane yapabilirim! =)

Zeynep'in Evi dedi ki...

bence hiç ilkokul çizimleri gibi durmuyor zira biz zaten hergün yapıyoruz çocuklarla bunlardan..bunlar daha profesyonel olmuş adaşcığım:)

^zeynep^ dedi ki...

adaşcığım,
teşekkür ederim! yani ilk okul çizimi derken küçümsemek değil amacım, sadece kolaylık açısından dedim =)

Sevil Şahin dedi ki...

çok cici olmuş
keşke benimde çizim yetegim olsada bende yapabilsem :((
bayıldım bayıldım yeni çalışmalarını bekliyorum

^zeynep^ dedi ki...

Sevil'cim
Hosgeldin bloguma, çok tesekkür ederim. Sabir olduktan sonra oluyor bir sekilde. Her insanin farkli yetenekleri var, benim de keske sunu yapabilsem dedigim çok oluyor, en azindan resimle yetiniyorum. Insallah yeni çalismalarim da olacak ilerleyen zamanlarda.

serrose dedi ki...

Hepsi de super olmus ellerine saglik ;)

^zeynep^ dedi ki...

serrose'cum,
tesekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...