2 Haziran 2010

karışık konular

Balkonumu şenlendirecektim havalar bir türlü düzelmedi, hah şimdi düzeliyor derken, baktım çiçek dikme zamanı geçmiş, zaten iki üç gün sonra yine soğudu havalar... yani bu sene balkonuma çiçek dikemedim =(( diksem bile balkonda oturacak hava yok dışarıda... kapalı kasvetli yağmurlu soğuk.... hem de haftalardır. Ya sabır. Bu seneki tek derdim bu olur inşallah =)
Son 2 ay içinde aldığım hamilelik haberleri aldı başını gidiyor MAŞALLAH =) her duyduğum haberden sonra şöyle diyesim geliyor: Sağım, solum, önüm, arkam gebe, bu gidişle olurum ben bir ebe =))) Ne güzel olur hakket=) Allah herkese sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebeler versin inşallah.
Organizasyon işlerinden nefret eden ve aslında hiç mi hiç beceremeyen ben şu sıralar epey bir faaliyet göstermekteyim, sanırım kendimi aşmak üzereyim, Allah enerjime zeval vermesin =)
Yoğunluktan evde mutfağa girmeyeli an itibariyle 1 haftayı geçti sanırım. Sahi, neredeydi bizim mutfak yahu? (şikayetçi değilim tabiki bu durumdan, durduk yere yalan mı söyliyim şimdi).
Şöyle güzel multi eğlencelik güldürmelik bir film izlemeyeli, sinemaya gitmeyeli aylar aylar aylaaar oldu, çok özledim şöyle bacakları uzatıp, her şeyi unutup kahkahası bol bir film izlemeyi.
Benim bir paşam var (ama o paşam dediğimi bilmez, şımarmasın şimdi), onunla sık sık ders çalışırız, aldığı inişli çıkışlı notlarla beni ve ailemizi çileden çıkarmakta üstüne yoktur (kime çektiyse). Notlarını sorduklarında borsa gibi derim inişli çıkışlı.... ki kendisine de kızarım borsa bile bu kadar inip çıkmıyor, bu ne diye.
Manga birinciliği hakediyordu, İsviçre 3 puan verdi, kendimden utandım!!! Lena ne yaw? 15 yaşında ilk çıkma teklifini almış şaşkoloz çocuk-kız tripleri tansiyonumun artı şekerimin artı sinirlerimin fırlamasına neden oldu. Nokta.

3 yorum:

BirSen dedi ki...

Yazini zevkle okdum...ne güzel bir sürü konuya deyinmi$sin.:)

Manga kesinlikle birinciligi hak ediyordu! Olsun ikincilikte güzel.:)
Ama tuaf olan Alman medyasinda hic kimse bu ikinciligi konu$muyor,ne radyoda nede TV´de duydum...sürekli Lena a$agi Lena yukari...
Görmemi$in oglu olmu$ derler ya..o misal! :))

^zeynep^ dedi ki...

@Birsen'cim net olarak bilmiyorum kaç yil ama, Almanya uzun bi süre 1. olamamis galiba. Bizde de gecen sene Hadise asagi Hadise yukariydi daha yarisma olmadan. Onu da gördük. Manga'miz sessiz sakin pasa pasa gitti, çok ta güzel bir basari elde etti ve döndü=)

Burcu Çalışkan dedi ki...

hamilelikle ilgili cümlelere bittim; önüm arkam gebe :)) manga konusunda da sana katılıyorum sıkı grup bence. ve lenanın tirpleri bende de gidip kollarından tutup sarsma hissi uyandırdı sanki baştan beri yüksek puan alan o değildi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...