16 Şubat 2009

Temizlik yaparken...



...ya da dolabı, çekmeceleri veya çantalarınızın içini düzeltirken siz siz olun neyi nereye koyduğunuzu bir kenara yazın.

Sonra benim gibi iki saat birşeyi aramayın.

Şu an ne aradığıma gelince:

Gözlük kutumu arıyorum. Kendisine en son nerede ve ne zaman rastlanıldığına dair bir ip ucu yok. Kudurmak üzereyim. Çok şükür gözlük lazım değil şu anda, bu yüzden aramıyorum. Bana lazım olan şey kutusu. Aranızda neden? diye soranlarınız varsa onu da hemen cevaplayayım - gözlük kutusunun içine usb-stick'imi koymuştum asıl onu arıyorum (sanırmı onun içindeydi). Peki onun orada ne işi var diyenlere sözüm çantanın içinde kaybolmasın diye oraya koydum. Çantalara bakıyorum gözlük kutusu yok, stick yok. Çekmecelere baktım yine yok. Ev toplanınca kaybolan eşyalar adında bir liste hazırlasam uzar da uzar heralde.

Peki stick nerde, gözlük kutusunda, gözlük kutusu nerde? sanırım suya düştü, inek içti, dağa kaçtı falan... offff!

Neyse moralimi bozmuyorum, aramaya devam. En umulmadık anda ortaya çıkacağından eminim. Geçenlerde de minik dikiş kutusunu aramıştım yatağımın başucundaymış - ne işi varsa artık orada:-D

Bu yaşımda böyleysem yaşlanınca vay halime.

Not: Fotoğraf ne alaka diyenlere kısa bir açıklama yapayım da tam olsun, bundan 4 sene önce Aşkım'ın Güney Afrika Capetown'da görüntülemiş olduğu şirin penguenler. Bir değişiklik olsun istedim.

11 yorum:

AskinAy dedi ki...

inek icti suya düstü:))canimsin ya bu konuda benimde senden kalir yanim yok sanirim biseyi aksine güzelce bi saklayim derken bulamaz hale geliyorum bende bugün benimde basimdan böyle bir olay gecti esime almis oldugum hediyenin faturasini sakladimki görmesin diye aksilik buya lazim oldu buseferde ben kendi özene bezene saklamis oldugumu bulamaz hale geldim:)gerci sonunda buldum coksükür neyse dilerimki bulursun canim zaten hep öyle olur ya tam lazimken bulamayiz diger zamanlar ise önümüze cikiverir..ya not ettigimizdede bari notdefteri veyaa kagit kaybolmasa bari:))sevgiler canim yorum biraz uzun oldu ama bide resmin güzelligindende bahsetmek isterim harika..

ferulago dedi ki...

Ben de aradıklarımı genelde bulamam. Bir başka şeyi ararken daha önce aradıklarım ortaya çıkar. Başka bir şeyi aramanı öneriyorum :)

Zamandan Sızan dedi ki...

en son fotoğraf makinasında ki resimleri pc yükledim ve sonra ara kabloyu bulamadım delirdim evin içinde ve ne alakaysa!! kemerlerimi koyduğum çekmeceden çıktı..

L@L dedi ki...

Zeynepcim geçenlerde bende evde Usb'mi kaybettim aradım taradım yok. Meğer gömleğimin cebinde kalmış makinede bir güzel yıkanmış:)
*Fotoğrafa bayıldım canım penguenleri inanılmaz seviyorum ben :)

^zeynep^ dedi ki...

@AskinAy'cim senin olay da komikmis ha:-D ama dogru bir de not aldigimiz kagitlari kaybetmemek lazim:o) isimiz cok zor.

@Ferulago'cum en iyisi öyle yapmak:-)

@Kiymet'cim esyalarin alakasiz yerlerden cikmasi ilginc oluyor gercekten. Tabi aradigini bulduktan sonra gülüp geciyorsun!

@Lal'cim yikandiktan sonra tekrar calismistir umarim;-) Penguenleri ben de cok seviyorum!

Unknown dedi ki...

Bol bol havuç ve balık yemelisin hafızanı güçlendirmek için. Yani A vitamini, C vitamini ve omega yağları ;)) derdine derman olur

^zeynep^ dedi ki...

@çiLekLim yazdim bir kenara;-) sagol!

Adsız dedi ki...

ablacım supersin gıderek yeniliyosun kendını blogunda.tebrık edıyorum seni.bu kaybolma olayı cok guldurdu benı:)kaybolmasın dıye koydugun kabın kaybolması gercekten cok ii.hangımız dusmuyoruz kı bu duruma.bosver yapımızda var.canın sagolsun yeterkı...senı sevıyorum

Adsız dedi ki...

bu arada ben gulsum:Dılk kez yazıyorum idare et artık.ama elımden geldıgı kadar takıp edıyorum.muckssss

Adsız dedi ki...

kolay gesın

Adsız dedi ki...

sonunda basardım ismımı yazmayı:D:D:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...