11 Şubat 2009

Bir varmış bir yokmuş



...küçük bir kız varmııış. Yaklaşık 9 yaşlarındaymış. İlk okul 4. sınıftayken, yarı yıl tatilinde ailesiyle başka bir köye taşınmış. Bu kız yeni arkadaşlar edinmenin mutluluğunu yaşarken geride bıraktığı arkadaşlarıyla da mektuplaşmayı ihmal etmemiş. Onları arada sırada görmeye gidermiş.

Gel zaman git zaman mektuplaşmalar, görüşmeler git gide azalmış ve küçük kız büyürken yeni arkadaşlar edinmiş ve herkese aynı yakınlığı gösterememiş. Küçük kız büyümüş, büyüdükçe yeni çevrelere girmiş, yeni dostluklar kurmuş ve geleceğe yönelik yolunu çizmeye başlamış.

Fakat aklının bir köşesinde dururmuş hep o çocukluk anıları, yaz aylarında girdiği göl, kışın kızaklarla kaydığı tepecikler, arkadaşlarıyla geçirdiği zaman dilimleri, komşu teyzenin köpeğiyle gezdiği günler. Arada bir çocukluğunu hatırlar, gülümser ve tekrar işine devam edermiş.

Aradan 15 yıl geçmiş.

Bu kız o günlerin hatırına eski, çocukluk, neredeyse bebeklik arkadaşlarını aramaya koyulmuş. Bazılarını bulmuş, bulamadıklarını aramaya devam etmiş. Bulduklarından bir tanesiyle de buluşacakmış.

Koskoca 15 yıl sonra o küçücük bir kız çocuğu iken bıraktığı arkadaşının karşısına büyümüş, değişmiş, evlenmiş, farklı ilgi alanları edinmiş bir kadın olarak çıkacakmış.

Çok heyecanlıymış... ve de çok mutlu!

5 yorum:

L@L dedi ki...

Canım buluşma sonrası paylaşıcaklarını merakla bekliyorum *) Ne güzel,senin adına çok mutlu oldum arkadaşım :) Bu arada benim blogda bir ödül bekliyor seni ;)

^zeynep^ dedi ki...

Canim ödülü gördüm bile!!! cok tesekkür ederimmm!!!:-)

AskinAy dedi ki...

ya ne güzel bende senin adina mutlu oldum gülüm,bukadar zamandan sonra heycanlanmamak mümkün degil,bol keyifli vakitler gecirmeniz dilegiyle sevgilerimi birakiyorum sana...

Gizem. dedi ki...

harika bir olay :)) hemen ayrıntılı olark yaz da bilelim :))

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

eski dostları bulmak benide heyecanlandırıyor..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...