9 Ekim 2008

Gran Canaria


Bu ismi çocuk yillarimda hep sinif arkadasimdan duyardim. Her yil "sonbahar tatilinde" ne yapacaksin diye sordugumda Gran Canaria'ya gidicez derdi. O döndükten sonra bende fotograflara bayila bayila bakardim. Yolladigi kartpostallar ise beni benden alirdi.

Esimle bu yil nereye gitsek, ne yapsak derken bir kaç hafta önce Gran Canaria'ya gitmeye karar verdik. Daha uzak bir yere gitmemiz mümkün degildi bir haftalik tatil içerisinde. Burada havalar sogumaya baslamisken, havalarin sicak oldugu bir yer olsun istedik.

Hayat sürprizlerle dolu oldugundan ve zamaninda (bundan iki sene önce) bir sürprizini de bize yaptigindan beri tatil öncesi fazla heyecan yasayamiyorum. Hiç birsey için çok sevinmemeyi ögretti bana hayat. Iyi etti aslinda. Sonrasinda hayal kirikligina ugramak daha kötü oluyor.

Simdi bu düsünceleri bir kenara atip sag salim tatilimizi yapip gelelim de baska birsey istemiyorum. Bu Cumartesi sabah saat 6 da Basel'den kalkacak uçagimiz, henüz bir hazirlik yapmadim ve yarin 4'e kadar çalisicam. Hadi bakalim hayirlisi. Fazla telasa gerek yok. Tatile gidiyoruz canim. relax... relax....!


Ilk defa bugün biraz arastirma yaptim bu ada hakkinda. Oradaki günlerimizi en güzel sekilde nasil degerendirebiliriz diye. Görülmesi gereken bir kaç yer varmis. Ben en ilgimi çekenleri çikarip bir kenara yazayim dedim. Bazilari otelimize yakin olan yerler. Zaten ada o kadar da büyük degil:-)
Bakalim bunlardan kaçini tatilimize sigdirabilecegiz. Dilegim ise güzel fotograflar çekebilmek.

Bunlar Google'den bulduklarim:

3 yorum:

L@L dedi ki...

canım umarım çok güzel geçiyordur tatilin. Çektiğin fotoğrafları paylaşmanı sabırsızlıkla bekliyorum!
sevgiler :)

Unknown dedi ki...

Ben de fotoğrafları bekliyoruuummm :))

^zeynep^ dedi ki...

Merhaba ARKADASLAR!! dün döndük, en yakin zamanda fotograflari paylasacagim! su anda hazirliyorum! Sevgiler!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...