31 Aralık 2012

no wishes - dikkat. biraz pesimistlik var

Tuğba - Zeynep - Alper

Blogumun sol frame'ine dilekler sıraladım ammaaa... aşk haricinde geri kalan şeylerde beklentim sıfır. Aşk varsa mutluluk var demektir, aşk varsa huzur gelir, huzur varsa sağlık var demektir... gerisi detay.

Ben ve çevrem her yıl sonu griplerle, nezle ve virüslerle cebelleşiyoruz malesef. Mesela ben artık profesyonel yıl sonu nezle grip uzmanı olarak, pek de takılmıyorum bu yılbaşı lagalugalarına, başımı ağrıtıyor bu şeyler benim, hele şu yılbaşı gecesi ne yapacaksınız sorusu yok mu, ezelden beridir tüylerimi ürpertir. Nezle + burun tıkanıklığı = beyinde oksijen eksikliği ; Moral ve motivasyonun düşmesi.
Acaba işi gücü bırakıp güney yarım küresine mi yerleşsek? kış olmayan bir yere.

Yeni yıla girmişiz girmemişiz pek de umrumda değil doğrusu. Pessimist takılıyorum şu sıralar.

Alt tarafı tarih değişiyor, niye abartılıyor ki bu kadar bu yaşıma geldim, hala anlamış değilim. Bazı konularda biraz demode görüşlü olabilirim. Ben ki doğum günümü bile kutlamayı sevmeyen bir insanım. Özenti işlere zaten uyuzum. Sırf geçen hafta için ufak tefek hazırlık hayalim varken, ve bu hayallerim bile kıytırık bir üşütme yüzünden suya düşmüşse eğer ben hangi cesaretle yeni yıl hayalleri, umutları, dilekleri sıralayabilirim acaba?

Neyse.

Yukardaki baykuş kardeşler bitmedi henüz abileri, ablaları :)
Bunlara baykuş kardeşler deyince birden ben ve kardeşlerim geldi aklıma, tesadüfen bize benzetmişim ben bunları. En sağdaki tembel, dünya pek de umrunda olmayan erkek kardeşim :) ortada düşünceler içinde ben (gözler aslında kapalı), ve solda ablasından kopya çeken kız kardeşim :)

Kardeşlerim benim her şeyim!!!

Siz bakmayın bana, 

MusMutlu Huzur dolu nice Yıllarınız olsun!!!



4 yorum:

Handesign... dedi ki...

Al benden de o kadar... Hiç evmiyorum yılbaşlarını, illa ki birşeyler yapmak zorundaymışsın gibi hissetmeler. O hisle planlar yapmalar ve yılbaşı günü keşke evde otursam demeler... Hiç içimden gelmiyo bugün bişi yapmak... İşallah güzel bi gece olur..
İşallah yeni yılll missler gibi geçer.

^zeynep^ dedi ki...

Handesign,
aynen aynen aynen ;)

öpüyorum!!!

Meyra dedi ki...

kardeş can'dır başka söze gerek yokki:) gripsiz çakı gibi gibi bir yıl geçirmeni dilerim:)

^zeynep^ dedi ki...

Meyra'cim,
tesekkür ederimmm! insallah herkes saglikli bir yil geçirir! sana da mutlu yillar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...