20 Nisan 2010

dekorasyon projem=)

Aylaaar aylar öncesi söylemiştim yemek masamızın olduğu duvara birşeyler yapmak istiyorum diye. Ne yapacağıma karar verene kadar bir sene geçmiştir heralde =)

Geçen pazar nihayet sıvadık kolları ve geçtik badananın başına. Öyle çok farklı bir şey olmayacak ama sanırım güzel olacak =)

Bitince mutlaka resimlerini paylaşacağım.

Tabi duvarın ön plana çıkması için daha sade perde diktirmem lazım (o da ne zamandır yaptırmak istediğim şey). Muhtemelen en basitinden ip perde olacak, çünkü perdenin varla yok arası birşey olmasını istiyorum, salonun bol ışık alması açısından. Bu yaz tatilinde kısmet olursa o işleri halledeceğim.

Yaz geliyor ya, hani bahar temizliği falan... dolapları yeniden düzenleyip, kullanılmayan eşyaları ayırmam lazım. İster gardrop olsun, ister mutfak olsun, her alanda yıllardır duran ama bir kez olsun kullanılmayan şeyler var. Minicik evimde o kadar çok eşya var ki, boğuyor beni resmen. Tabi çoğu hediye geldi, beğenmeyip, kullanmayıp, bir köşeye koydum duruyor öyle. Sanırım ihtiyacı olan birilerine versem hem durduğu yerde eskimekten kurtulacak ve birilerinin işini görecekler hiç olmazsa.

Bunların dışında:

- ingilizce kursu beni baya bir oyalıyor
- spora başladım, iki haftadır evde düzenli egzersiz yapıyorum ve Cumartesi günleri aerobic'e gidiyorum
- bisiklet sezonunu açtık =)
- pozitifim, enerjikim hem de çok=)
- az kitap okuyorum
- evde bilgisayarı hiç açmıyorum, bu yüzden blogum gariban kaldı
- kardeşe fransızca çalıştırırken ben de bol bol belleğimi tazeliyorum... 'aaa böyle bir kelime vardı doğru'

işte böyle...

hayattayım yani =)

2 yorum:

BirSen dedi ki...

Zeynepcim duvar cali$mani merakla bekliyorum...yakinda ev kuracagim icin..ilham kaynagim ola bilirsin..:))

^zeynep^ dedi ki...

@BirSen'cim öyle çok özel birsey degil, bilindik birsey simdiden söyliyim=) insallah sen evini kuruncaya kadar bitirmis oluruz=))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...