4 Mart 2010

Mart telaşesi

Ajandama bir göz atıyorum ve şaşırıyorum. Bu ne yoğunluk. Hangi birine yetişirim endişesi sarıyor her yanımı. Ama yoğun geçeceği için de bir o kadar mutluyum. Mart'ın nasıl geçtiği anlaşılmasın ki, havalar ısınsın, yaz çabucak gelsin .

Konulara göre yoğunluk:

Araba
Önümüzdeki 3 - 4 gün Sevgili yok. Yani araba bana kaldı =) Ne kadar özel işim varsa hallettim hallettim, yoksa işim çok zor. Çünkü otomobil sonra servise verilecek ve daha sonra satılacak. Bu arada yeni otomobil arayışları içersindeyiz. Yani bir araba mevzusu almış başını gidiyor bizde.

İslam
Geçen hafta itibariyle yakınımızda bulunan İsviçre Diyanet, Türk İslam Derneği'nin (yani kısaca cami'mizin) yönetim kuruluna katılmış bulunuyorum, yani bundan sonra bol bol toplantılara katılacağız, projeler hazırlayacağız. İnşallah yeni kurulan gençlik kollarıyla birlikte derneğimize en güzel şekilde katkılarda bulunacağız bundan böyle, ne varsa gençlikte var, vatana millete derneğimize hayırlı ve de uğurlu olsun diyorum.

Doğum günleri
Minik yeğenimiz Ege'nin 2. yaş gününü kutlayacağız. Sonrasında görümcemin doğum günü var onu kutlayacağız, geçen yıl istemeden bir pot kırmış olsak ta onu tekrarlamamak adına büyük çabalar sarfetmek zorundayız. Kimse kırılsın üzülsün isetemeyiz ne de olsa.

Özel günler
Sevgiliyle birbirimize bağlanışımızın 5. yılı da bu aya rastlıyor. Bunu nasıl kutlayabileceğimize dair birşeyler düşünmem lazım ama tam o gün ikimizde kurslara başlıyoruz, ne şans!
Arkadaşımın kına gecesi var, giyecek özel birşeyler ayarlamam gerekiyor, ama nasıl birşey istiyorum, nereden alacağım ne yapacağım bilmiyorum. Alış veriş için zaten vakit yok, en büyük sıkıntım bu.
Ondan sonraki hafta düğün, abiyem, ayakkabım, çantam hazır. Saça aksesuar lazım. Kıyafete uygun takı lazım... eyvah eyvah. Özel işlerim de bunlar oluyor. Bugün ve bu Cumartesi halledemezsem Eyvah!

Eğitim
Dediğim gibi, benim geçenlerde bir test sınavım vardı. İstediğim ingilzce kursuna yazılabilmek için. Sonuç: başarılı. İstediğim kursa yazılabileceğim ve bundan sonra her Çarşamba akşamı kursta olacağım.

Faaliyet
Yine bizim gençlik kollarıyla beraber Bayanlar matinesi / Kermes düzenleyeceğiz. Görev dağılımıdır, o'dur bu'dur yarın akşam konuşacağız.
Zürich'te Sankt Jakob kilisesinde İsviçre'deki Mevlana Derneğinin düzenlediği Semazen gösterisine katılacağız inşallah.

Arada özel günler, doğum günleri olduğundan hediye konusunda da birşeyler düşünmem lazım acilen. Onlara daha sonra ayıracak zamanım olmayacak. Tüm bunlara ilaveten Lig başlıyor, Sevgilinin maçları da ekleniyor.

İşte bu kadar.

Mart ayı 2010 da bunları gösteriyor ajandam.
Mart sonunda bir değerlendirme yaparız artık =)

İnşallah her şey umduğumdan daha iyi geçer

Sonra Nisan yeni sürprizlerle gelecek ;)
Enerji güç ve sağlık istiyoruz, gerisi fasa fiso!
Yoruldum

10 yorum:

Defnenin Annesi dedi ki...

dolu dolu bir mart kapida desene... Bizde yeni araba aldik, yeni vw polo. Gercek cok rahat ve kullanisli eger kücük ama golf büyüklügünde bir araba istiyorsaniz kesinlikle vw polo. Golf'ten hic bir farki kalmamis...

^zeynep^ dedi ki...

@Defnenin Annesi
Canim biz de öyle birsey bakiyoruz zaten. Cok büyük degil, yakiti düsük birseyler bakiyoruz. Polo ve Golf'ler favorilerim arasinda zaten:)

FKH dedi ki...

baya kalabalık ve yoğun bir ay olacak sizin için sanırım.. ama sanat ve faaliyetlerle dolu olması sanırım bunu katlanılır kılıyor..

isviçre'deki mevlana etkinliği de ağzımın suyunu akıtır cinsten.. kıskandım doğrusu!

BirSen dedi ki...

Belliki Martin senin icin cok yogun ama bir okadarda güzel gececigine benziyor.
Sosyal faliyetlerde bulunmanda cok ho$! Yakinlarda oturmu$ olsaydim kermesinizi ziyarete gelebilirdim.:)
Artik bu faliyetlerden cekecegin resimlerle idare edecez.:))

(araba konusunda benim favorimde Golf)

^zeynep^ dedi ki...

(f)(k)(h) hosgeldin!=) hazir yollara düsmüsken buraya da bekleriz (biraz ters istikamet ama...) mevlana etkinligine de katilirsiniz:) sevgiler!

^zeynep^ dedi ki...

@Birsen'cim bazen yogunluktan fotograf cekmeyi unutuyorum biliyor musun! ama bu defa öyle olmayacak insallah! her ani yakalamak, kayitlara almak istiyorum:)

AYŞELON dedi ki...

*Bu ay pek bir yoğunsun,Allah kolaylık versin Zeynep'ciğim.
*Opel Astra alabilirsin ben çok memnunum :)
*Diyanet işine çok sevindim.orada müslümanlık adına işler yapmanız ne güzel.

nergisce dedi ki...

not: arada bir burayada yaz:)
ama nan zeynep ben okuken yoruldum:) Rabbim yardimcin olsun...

^zeynep^ dedi ki...

@Ayse'cim sagol, zaten vw olmazsa opel'lere bakacagiz:) elimizden geldigince bir seyler yapmaya calisiyoruz canim. özümüzü unutmamak adina. gencler icin cok önemli.

@Nergis'cim, evet ya, ben bile yazarken yoruldum=) sagolasin gülüm!

GeCe dedi ki...

ooov bayağı yoğunsun kolay gelsin :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...