21 Aralık 2009

Saw VI izlenir mi?

İzlenmez... Son bir deneme idi benim için, yok anacım yok... izleyemedim, filmin yarısı kapalı gözlerle geçti. Ben kan görmeye dayanamıyorum, fenalaşıyorum onu anladım. Aslında anlayalı çok oldu da, işte, hatır gönül falan dedim, diğerlerini izledik nasıl olsa, idare ettik bir şekilde, hadi bunu da izleyeyim dedim ve pişman oldum. Filmin başında salon'u terkedecektim Sevgili mani olmasaydı. Filmin sonunda ise bende baş ağrısı ve Sevgiliye bir düzine fırça: sen beni hep iğrenç filmlere getiriyorsun, biz hiç mi şöyle güzel bir fillm izlemicez sinemada... diye bik bik bik öttüm.
Zaten Sevgiliyle güzel bir filme gidecek olsaydık, sinemada ilk izlediğimiz film The Exorcist olmazdı bir kere.
Böyle de romantik bir aileyiz =)
Saw 7 mi?
Bu yazıyı hatırlamazsam gidebilirim de...

16 yorum:

Adsız dedi ki...

7si cikinca ben sana aman zeynebim derim :)

Haydins dedi ki...

Ben sinemada izlemem valla , çünkü uzun süren seriler hep birbirini tekrar ediyor bu da öyle diye para vermek istemiyorum , internete düşsün indirir izleriz..Ben iğrenmem nedense bu tarz filmlerden, iğrenç miyim neyim :)
Bu hafta kesin avatar'a gitmek istiyorum çok güzelmiş..Oscar'ları toplayacak diyorlar bakalım..

^zeynep^ dedi ki...

@Kirazim, bi zahmet:))

@Haydins'im, ben de izlerdim eskiden ama yasadigim ufak bir travma sonucu (kardesimin gecirdigi "ufak" kaza) kan göremez oldum. Ya da yaslaniyorum:) Avatar pek yanki uyandirdi, insallah hayal kirikligi yasatmaz.

L@L dedi ki...

Canımcım eşimde Saw VI'yı sinemada beraber izlemek konusunda çok istekliydi ama ben onu yalnız izlemesi konusunda ikna ettim çünkü midem kaldırmıyor okadar kanı, aman aman eksik kalsın :)

Adsız dedi ki...

hem destere, hem de kocaman bir ekranda, mümkün müdür? demek ki mümkünmüs :) ben bu seriyi izleyenlerin psikopat olduklarini düsünüyorum, abim de dahil... artik sen de dahil oldun :)

sünter dedi ki...

OOF gitmeyin zaten böyle kanli, bicakli filimlere.Ne isiniz var üstüne birde para veriyorsun.Bir Garipoglu yetti aylarca bence. Türk televizyonlari yeter adama gerilim olarak.Hem de bedava:)

GeCe dedi ki...

aman ben almayayım

^zeynep^ dedi ki...

@Lal'cim, ikna etmekle en iyisini yapmissin.

@Rahsan'cim, o seriyi izlemeye baslayinca, hem miden kalkiyor hem merak da ediyorsun ne olacak diye:) normal bir durum degil zati. evet var biraz:)

@Sünter teyzem, valla TR haberleri yetiyor, haklisin...

@GeCe'cim, almayayim diyorsan, alma bence de.

Unknown dedi ki...

Gitmesem de dvd vcd bir şekilde izleyeceğime eminim :))

^zeynep^ dedi ki...

@çilekliSüt'üm, yaninda bir legen falan bulundur, ne olur ne olmaz, öncesinde de birsey yeme he mi gülüm? :)

Defnenin Annesi dedi ki...

ay bende almiyayim. Su exorsist'in gercek bir hikaye oldugunu biliyormuydun, daha dogrusu alinti, kizin mezari annemlerin almanyada oturdugu köyün dibinde (klingenberg am main). Okuldada ethik dersinde ilslemistik biz bu konuyu, kisilik bozuklugu olarak tabi ki :-)

Profösör dedi ki...

İyiki ben izlememişim. İnsan ruhunda hasar yapar eminim.

ferulago dedi ki...

ilk 5 filmine de gitmedim, buna da gitmem :)7'yi çekmesinler artık

^zeynep^ dedi ki...

@Defnenin annesi, exorcist'in gerçek hikaye oldugunu duymustum sanirim, unutmusum, hatirlattigin hic iyi olmadi bak. Ben Klingenberg am Main'e ugramasamda olur:) Böyle kanli bicakli filmler unutuluyor da, exorcist tarzi filmler insanin içine isliyor... brrrrr

@Profösör bence akli basinda (!) insanlar izlese farketmez. Unutuluyor... bir ruh hastasi izlerse, asil sorun o zaman baslar, bence.

@Ferulago'cum, zaten 7 bölümlükmüs film. 7 de bitecek insallah! :)

Barbygirl_here dedi ki...

:)
Testere serisinin senaryosunu cok basarili buluyorum ben oysa:) Tum seriyi begeniyle izledim,korkmadan igrenmeden:)

Ufak cocukken korkardim filan ama artik oyle degil...Isterse testere 10 ciksin, izlerim :)))

Izlemeyene de saygi sonsuz :)))

^zeynep^ dedi ki...

@FerahFeza'cim, kurgu, senaryo müthis, kan gövdeyi götürmese, rahat rahat izlicem ama... benimkisi korkmak degil, igrenmek zaten bu tarz filmlerde.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...