3 Temmuz 2009

İzmir - Denizli - Burdur - Antalya

Çok az kaldı. Yakında gidiyorum. İçim içime sığmıyor. Hiç bu kadar heyecanlandığımı da hatırlamıyorum. Daha önce günlerimin bu denli yavaş geçtiğini ise HİÇ hatırlamıyorum.
İnsan iki hafta öncesinden bavulunu hazırlar mı? Moral olsun diye geçen Cuma'dan beri bavul hazırlıyorum. Bir onu koyuyorum, bir diğerini çıkarıyorum, kararımı değiştiriyorum, başka bir şey koyuyorum. Bu serüvenim korkarım Salı akşamına kadar sürecek. Maksat oyalanmak. Çünkü geçen hafta bugün Sevgiliyi uğurladım. Asker yolu gözlüyorum şu an. Biz en fazla bir hafta ayrı kalmıştık. O zaman askere gitmemişti ki. Bir haftanın sonunda onu hala görememek, istediğin an sesini duyamamak pis dokunuyor.

Daha 1 hafta var Aşkımı görmeye. Çok heyecanlıyım. Sanki ilk defa görecekmişim gibi. Kendimi nasıl oyalayacağımı şaşırmış durumdayım. Çarşamba sabah yolcuyum inşallah. İzmir'e ineceğim, GülümGülsümüm'le memlekete doğru yola çıkacağız. Cuma günü Burdur'a yemin törenine katılıp, inşallah Sevgilime kavuşacağım. Askerliğini hayırlısıyla bitirdiğinde şöyle Antalya'ya doğru uzanacağız.

Anlayacağınız bu yaz bu 4 il arasında gidip geleceğim. Ama önce yardan ayrı şu günlerin geçmesi lazım!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...