1 Ekim 2012

Scooter üstünde Kos macerası

Ekim gelmiş, yapraklar sararmak üzere, dışarısı soğuk, bulutlu, gri ve yağmurlu, ama anılarımda kalan Kos oldukça renkli. Maviye yeşile doyum olmuyor.

Gürçamlar köyünde mola verdikten sonra Bodrum'a doğru uzandık, asıl niyetimiz önceden planladığımız Kos adasını görmekti. Bodrum'da curcunanın ana merkezi olan Gümbet'te kaldık. Biz ertesi sabah erken kalkıp Kos vapuruna yetişmek istediğimiz için kahvaltıya ilk inenlerden olduk lakin onun da hazırlanması pek uzun sürünce alele acele Turgutreis'e vardık (Bodrum'dan da vapur kalkıyordu ama benim mide uzun süren deniz yolculuklarında allak bullak olduğu için Turgutreis'ten gitmeyi tercih ettik, yaklaşık yarım saat sürüyor.)

Günü birlik gidiş geliş kişi başı 12 Euro'ydu sanırım. Gişedeki hanım kız bizi önce almayacaktı, 5 dakika geç kaldığımız için ama ben şöyle azıcık duygu sömrüsü "ah, tüh, vah" yapınca aldı bizi =) daha sonra gümrük kuyruğunda bekledik baya.

Kos'a varınca ilk önce ne yapacağımızı şaşırdık, bir scooter kiralayıp gezmeyi planlıyorduk. Günlük 25 Euro'ya kiraladık bi tane ve ilk önce merkez, sonra deniz kıyısı, dağların tepeleri, yemek molası, deniz molası derken günü bitirdik. Scooter üstünde gezmesi o kadar eğlenceliydi ki, müzeleri gezmeye vakit bulamadık. Bir günde gezmek için büyük bir ada, yetmez yani. Mutlaka bir gece kalmak lazım. 

Hadi ben sustum:






















Mutlu bir hafta sizin olsunnnnn !!!! 

 =P 



=D





5 yorum:

Meyra dedi ki...

içimi ısıttın Kos'la:)
merak edip gidemediğim güzelim adaya önümüzdeki yaza dair çok güzel planlarım var benimde:))

PINKY FASHION dedi ki...

Arab'ın yerine hoşgeldiniz yazısına koptum :))

bloğunun izleyicisi oldum bende beklerim ;)

http://pinkyfashionbeauty.blogspot.com/

Syhn dedi ki...

motosiklet arkasından çekilmiş fotoya bittim nasıl çektin onu. bi daha yapma tehlikeli!

tug dedi ki...

sehr schön =)

^zeynep^ dedi ki...

*Meyra'cim*
insallah planlarini hayata geçirirsin ;)

*PINKY FASHION*
hosgeldin bloguma! :)

*Syhn'cim*
güzel fotograflar ugruna ne hallere düsmedim ki... ;)

*tug*
danke schön ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...