8 Ekim 2012

değişik bişeyler

Tatil yazılarıma devam edeceğim, hatta işler yolunda giderse bu akşam bile gelebilir yeni yazı ama biraz da değişiklik olsun diye bu günlerde nelerle uğraşıyorum ona bir bakalım.

Ne zamandır, Küba hatırası olarak aldığımız resime çerçeve yapmamız gerekiyordu. Trinidad şehrinde, kolu alçılı bir ressamdan aldığımız resim, çerçevesiyle birlikte götüremeyeceğimiz için, çerçevesinden çıkartılmıştı. E tabi yağlı boya çalışması olunca da, onu cam çerçeveye koyasım gelmedi, özelliği kaybolacak diye. 
Mecburen kendimiz malzemeleri alıp o ebatlarda birşeyler uydurmamız gerekiyordu. Ben bu çerçeve işini bazen üşengeçlikten, bazen unutkanlıktan bir türlü hayata geçiremiyordum.

Havaların soğuması ve erken kararmasıyla birlikte evdeki DIY işlerini hızlandırdım. İşe ilk olarak silikon tabanca almakla ve sonrasında tahta alıp uygun ebatlarda kestimekle başladım ve nihayet çerçevesiz durmayı haketmeyen resimi 11 aydır beklediği çerçevesine kavuşturdum, öyle mutluyum ki anlatamam! Yapımı bir saat bile sürmedi yani. 




Tüm bunların dışında Cumartesi sabahı işlerimi erkenden halledebilmek için erken kalktım ve bu güzellikler takıldı gözüme. "Kendin topla" çiçek tarlasından evime ay çiçeği topladım, bunu daha sık yapmalıyım. Çiçekleri istediğin gibi, kendin beğenip topluyorsun. Tane fiyatları orada yazılı, topladığın kadar parasını kumbaraya atıp gidiyorsun. Makası, paketlemek için kağıdı, ipliği, herşey orada, bence acil durumlar için çok pratik.



yine balkonum: 


sevimli pencere ve pencerenin önündeki sevimli ahşap masa dekoru:




Zamanımın kalan diğer kısmı ise

bolca spor yapmakla,  


haftada bir sevgilinin maçını izlemekle,

ve minik aşkım bücürümle geçiyor. 



Böyle akıp gidiyor işte hayat, 

Allah enerjime zeval vermesin =P

mutlu bir haftanız olsun!!!

;)


2 yorum:

keyf_i sibel dedi ki...

aminnn.resiminiz gerçekten çerçevelenmeyi hakediyor.çok şirin.boya seciminiz nedir merak ettim..

^zeynep^ dedi ki...

sibel'cim

yagli boya ama ben yapmadim resmi, yanlis anlasilmasin, küba hatirasidir kendisi, oradan aldik. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...