22 Aralık 2010

yeni yıla az kala



Batıl matıl, ne tür bir inanç olursa olsun, ben bir yıla nasıl girilirse öyle devam edeceğine inandım. Neden mi? Geçen sene hasta yatakta, kemiklerim sızlayarak girdim yeni seneye ve bütün sene malesef çok hasta olduk. Yani her zamankinden daha çok hasta olduk. Artık yaşlılıktan mıdır =P nedendir bilemem ama ben yeni yıla öyle girdiğimizden diye düşünüyorum =) Bilemeyeceğim =)

Şu sıralarda ise maşallah iyiyim, çok dikkat ediyorum kendime hasta olmayayım, enerjik olayım diye. Az kaldı 2011'e. Şimdi nasıl girilirse öyle devam edecek ya... hani öyle dedim ben artık. İşte bu yüzden öncelikle bu hafta sonu çalışma odamı düzenleyerek başlayacağım işe ki bütün yıl düzenli kalsın o oda =D

Sonra yeni yıla girmeye yakın evde bir spa günü düzenleyeceğim kendimce. Bu kadar stres üstüne bunu hakkettiğimi düşünüyorum =) Cilt bakımı, manikür, pedikür artık kendi kendime ne yapabileceksem =) Böyle kokulu mumlar ve dinlendirici müzik eşliğinde bol köpüklü bir banyo ne güzel gider, ay hayali bile dinlendirdi vallahi... evet evet, yapmalıyım bunu! Siz de yapın!!

İşte böyle, keşke spa centerleri 31 Aralık geceleri açık olsa da orada dinlene dinlene girsek yeni yıllara, nasıl fikir he he ;)



6 yorum:

Barbygirl_here dedi ki...

Hadi bakalim simart kendini canim ^_^

bir güzel çift dedi ki...

yeni yılın çok güzel geçsin emi?

nergisce dedi ki...

oh süper:) peeling yap evde bal ve sekerle böyle okurken özeniyorumda aa gel gör ki biri yap dese yapmam...ama sen yap ruhun dinlensin:)

^zeynep^ dedi ki...

FerahFeza'cim en yakin zamanda insallah :))

bir güzel çift,
hepimizin yeni yili güzel geçsin! =)

Nergisce
sen de yap canim, zaman ayir kendine! =)

MODA GEZGİNİ dedi ki...

evet canım şımart kendini:) 2011 yılına sağlıklı,sıhhatli,huzurlu,mutlu ve bomba gibi gir canım..

^zeynep^ dedi ki...

Moda Gezgini,
çok tesekkür ederim! insallah herkes mutlu bir sekilde girer yeni yila! Sevgiler!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...