8 Temmuz 2010

Temmuz günleri

Bu aralar hiç bir iş yapasım yok. Tatil hayalleri kurmaktan başka. Bir de her tatil öncesi yaptığım gibi, tatilde okunacak kitaplar, alınacak kitaplar listesi hazırlamaya başladım.

Temmuzun bu günlerinde en büyük zevkim hazır havalar da düzelmişken, hatta düzelmek ne kelime ballı lokma gibiyken, balkona çıkıp, bacaklarımı uzatıp kitap okumak. Yanında bir de kahve olursa ne âlâ. Ya da sevgilinin hazırladığı meyve tabağı daha da bir muhteşem... bir çok kişi tatile çıktı bu yüzden dışarısı sessiz oluyor, pek güzel oluyor.

Bir de şu Vuvuzela zımbırtısının TV'den gelen kafa patlatma seansları bitse daha da bir güzel olacak hayat =) Türkiye olmayınca daha da katlanılmaz oluyor bu dünya şampiyonası canım. Neyseki iki maç kalmış.

Ha bir de içimdeki miskin ruhtan sıyrılabilirsem arada bisiklet sürmeye çıkıyoruz. Ama miskin ruh çok yapışık bu aralar bana... otur boşver kitap oku sen diyor =)
Miraç Kandiliniz mübarek olsun! Tüm duaların kabul olması dileğimle!

4 yorum:

nergisce dedi ki...

vuvuzelalari prcalayasim var, nasil igrenc bir sestir.
Hayirli kandiller zeynepcim:)

^zeynep^ dedi ki...

Nergis'cim,

ilk baslarda pek umursamiyordum ama gün geçtikçe beynimi tirmalamaya basladi:) Sagol canim, sana da hayirli kandiller YoYo Güzeli! :)

BirSen dedi ki...

Canim Mirac kandilin mübarek olsun...:)

^zeynep^ dedi ki...

Birsen'cim

Tesekkür ederim senin de kandilin mübarek olsun! öpüyorum!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...