10 Ocak 2013

aceleci insanin gardrop fottileri

hava karardıktan sonra, hele bir de cep telefonuyla çekilirse, işte aynen böyle olur!

ama önemli olan anlatılmak istenenin anlaşılması :) ve benim bir an önce aklıma gelen şeyleri paylaşmak istemem.

Dolabı düzeltmeye başlayalı baya oldu, adım adım başladım işe. Bu çok önemli, yoksa çok zaman harcanıyor ve yorgunluk oluyor.

Mesela önce sırf raf bölümlerini düzelttim. Diğer gün çekmeceleri düzelttim (onların fottisi yok, bir çekmece kaldı daha), öteki gün orta katı düzelttim. Dün dolabı indirdim bindirim derken ortaya şu aşağıdaki pantolon askıları çıktı, ben onları kaldırmışım meğer lazım olmuyor diye, tam o sırada çantalarıma çözüm arıyordum ki bu fikir geldi aklıma, tabi asmak için yer varsa çok iyi dimi :) 

özellikle deri çantalarda deformasyonu önlemek açısından fena olmadı, yere koysan ayrı dert, üstüste koysan ayrı dert, normal asıklarda da yanları kıvrılıyordu falanlar felonlar işte:



çantaların deforme olmamaları açısından fena fikir değil.

İstediğim ölçülerde kutu bulduğumda ise artık çok geçti, kalmamış, herkes saldırmış, gri olanları çok beğenmiştim oysa, şimdi 2 değişik renk, 3 değişik boyutta oldu ne yazıkki. Takıntılıyımdır bazı konularda, herşey uyumlu ve aynı renk olacak. Payıma malesef bunlar düştü ama kötü değil tabi, hepsi aynı boyda olsa zaten istediğimi istediğim şekilde koyamazdim, minik kıyafet parçaleri için minik kutular...

En ucuz ve boylarda en geniş seçenek paleti plastik kutularda, ama gün boyu giyeceğim kıyafetlerin plastik kutunun içinde durmasını istemedim, aslında şeffaf oldukları için daha pratik ama plastik işte.
Eşyaların yerini ezberledikten sonra içi görünmese de olur, hem kutuların içi dağılsa bile dışardan bakınça toplu görünüyor eheheh :)

Bu yüzden kutu / sepet bulmakta zorlandım zaten, plasti olmasın diye. Bu alttakilerin içi kumaş. Rafların en alt bölmesi ve askıdakiler kaldı sadece düzenlenmesi gereken:


Dolabın üst bölmesinden çamaşırları bozmadan rahat rahat birşey almak için taa türkiyelerden bavulda şu katlanabilir tabureyi getirdim geçen yaz, ne demiştim, benim için yer kaplamayan şeyler çok önemli!! evim çünkü minnak :) 10 TL ye aldım, çok pratik ve çok sağlam, kalitesi iyi bence. Test edildi onaylandı, beni taşıyor sonuçta :)



kullanılmadığı zamanlarda park ediyorum :) hiç yer kaplamıyor, görüldüğü gibi.

 İşte bunlarla uğraşıyorum bir kaç gündür.

Not: Evdeki bilgisayar hala düzeltilemedi!!! =(

2 yorum:

sünter dedi ki...

ben bu gece sana misafir geldim ama sen uyuyordun. Uyandirmadan biraz dolaplari karistirip gittim. Yanagina da sesizce bir öpücük kondurdum:)

Ps: aylardir blog okumuyordum iyi geldi biraz eski mahallede dolasmak:)

^zeynep^ dedi ki...

hosgeldiiin :) ne iyi ettin!! ben de seni öptümmmm!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...