9 Ekim 2009

neler yapıyorum yapacağım vs.

"geçen yıl bu zamanlar" foto dizisine devam edeceğim ama önce bu yazımı araya sıkıştırmam lazım. Bu reklam arası olarak kabul edilebilir =)

Dün fotoğraf ekleyemedim çünkü tavla oynamasını öğrettiler bana, ona takıldık biraz :) Yıllardır hep merak ediyordum, en sonunda öğrendim. =)

Neyse asıl konumuz bu değil. Konu önümüzdeki günler, haftalardaki planlarım:

Ev dekorasyonuyla ilgili müthiş planlarımız var. Ev değil de daha çok duvar dekorasyonu diyelim. Neler yapabiliriz diye düşünürken hayal gücümün ne kadar geniş olduğunu farkettim:) ama bir de onları uygulaması var tabi. Ne nasıl yapılır hiç bir fikrim yok. Ama yapmak istediğimiz şey eğer başına geçebilirsek zaman gerektiren bir şey.

Yatak odasında perde değişikliği olacak. Bugün yolumuz ikea'ya düşecek yani.

Bu ay sonunda bir günlük "yağlı ve suluboya" workshop'una katılacağım. Benim için de bir değişiklik olacak. Şu yağlı boya hep içimde kalmıştır. Bakalım belki bir başlangıç olur.

Onun sonrasında yine 4 saatlik kıyafet kombinleme / gardrop düzenleme ile ilgili farklı bir workshop'a katılacağım, valla sırf merakımdan. Gardrop düzeniyle ilgili ne gibi püf noktaları olabilir merak ettim doğrusu. Hem belki daha düzenli olmama vesile olur bu workshop =P

Ayın 23'ünden itibaren tam 10 günlük tatilim var. Bol bol kitap okumanın dışında günlerimi nasıl değerlendirebilirim diye düşünüyorum.


Ha bir de bir iş görüşmem var ama onu pek kafaya takmıyorum.

İşte böyle sevgili günlük.

Hadi bana baş baş!

4 yorum:

ferulago dedi ki...

Gardrop düzenleme benim de ilgimi çekti. Aynısı bana da lazım çünkü :)

Defnenin Annesi dedi ki...

Ay gardrop düzenleme workshopundan bizede birseyler yazarsin artik. Banada cok lazim.
Deco'nuz bittince fotorafta bekliyorum.
Is görüsmendede bol sans diliyorum...

Stil Direktoru dedi ki...

Duvar dekorasyonu için stickerlardan öğk geldiyse şayet, badan dönemi ama kilotlu çorabı eline tak büz baskı yap güzel oluyor, iş için de en güzeli takma bol şans canım o zaman en güzeli olur zaten

ayci dedi ki...

biliyormusun zeynep, bana kimse ögretmiyor - cünkü ben sayiyorum - hemde yavas sayiyorum - yani ögrettiler ama daha dogrusu kimse benimle tavla oynamiyor :(

sen oynar misin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...