6 Mayıs 2009

mini golf

Havaların düzelmesi sayesinde dışarıdaki faaliyetlerimiz artmış bulunuyor. İki haftadır bir kaç defa mini golf oynamaya gittik.

Öğrendikten, daha doğrusu alıştıktan sonra oynaması büyük zevk veriyor. Hatta kalabalık olup ta çekişmeli geçti mi buyrun size bir eğlence malzemesi daha. Konsantrasyon görüldüğü gibi üst seviyede olmalı. Benim elimin ayarı olmadığı için, konsantre olmanın pek bir faydası olmuyor. Ya çok yumuşak vuruyorum, ya da çok sert. Hele o topun dümdüz gitmesi için kaç fırın ekmek yemek gerekiyor bilemedim:)
Dediğim gibi dışarıdaki faaliyetlerimiz yavaş yavaş artmakta. Bu memleketin sabahı akşamı belli olmadığı için güzel havayı hemen değerlendirmek şart. Mümkünse kendini evden koşar adımlarla atmak en güzeli. Evin işini bitireyim diyene kadar ohooo ömür biter ayol.
Hani biz Hollanda'ya gitmiştik ya. Orada herkes vın vın bisikletlerde demiştim. Ben bile heves etmiştim, küçücük çocuk mu heves etmeyecekti yani. Neyse, karı koca yine coştuk biz (evet ben - yıllarca okula bisikletle gidip gelmekten, sınıfla gezilerde dağlara çıkmaktan nefret gelmişti bu iki tekerlekli motorsuz alete binmekten) dedik bisiklet alalım en iyisi. Hem daha sportif - olaya bir de sağlık açısından bakalım dedik, alırız sırtımıza çantaları çıkarız falan. Hayaller kurduk, ohooo uçtuk ta uçtuk... nerelere gittik geldik:))
Bisikletlerimizin siparişini bir kaç hafta önce vermiştik, yarın büyük gün. Hayırlısıyla almaya gideceğiz. Ne de özlemişim bisiklete binmeyi...

Benim bisikletle ilgili çok bir çok anım vardır. Dizlerimde imzaları kaldı:) Şimdi ben 3 yaşındayken... (neyse bu kısım bitmez şimdi bölüm bölüm mü anlatsam acaba?)
Halbuki mini golf diyordum:)
pek eğlenceli!

2 yorum:

ayci dedi ki...

huiii oh oh tam yaz gelmis size!
etkinlikler bisikletler vin vinlar ve miniler golfler!

ben kücükken oynamistim en son...büyüdüm simdi saklambac oynuyorum! GERCEKTEN BAK!

ama zevklisi türkiyede mahalle arasinda oluyor!

^zeynep^ dedi ki...

{ayçi} Türkiye'de ben de çok saklambaç oynuyorum, tanidiklardan kaçiyorum genellikle:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...