11 Mayıs 2009

Ebe sobe mim - Hayal listem

Sevgili Nazo beni mimlemiş ve ben de bu mimi mutlulukla kabul ettim, teşekkür ederim canım. Mim konusu hoşuma gitti, HAYALLERİMİZ. Her ne kadar gerçekçi bir yapıya sahip olsam da, hayal kurmayı seviyorum. Hayal de olsa birşeyler için çaba göstermek, bir amaç, sevdiğin birşey için uğraşmak, hayallerinin peşinde koşmak güzel şey. Multimilyoner bir ailenin çocuğu olsaydım belki de hayal kurmanın ne demek olduğunu bilemeyecektim.
Adı üstünde hayallerimiz, bu yüzden şimdi bırakın beni rahat rahat hayaller alemine dalayım, uçayım birazcık, gerçeklerle yüz yüze gelip hayal kırıklığına uğramam, gökyüzünden düşüp bir kayaya çarpar gibi çarpmaz beni gerçekler, merak etmeyin - paraşütüm var;)

Hmmm nerden başlasam ki?

• 1-2 yıl farklı bir ülkede yaşamak, isviçre-türkiye arasına sıkışmış bir yaşam tarzının dışına çıkmak hayallerimin başında geliyor

• Geniş bahçesinde her çeşit çiçek bulunan, kocaman mutfaklı bir evim olsun

• Evim olmuşken deniz kenarında olsun ve bir çok odanın penceresi panoramik bir şekilde denize baksın, hatta uyanınca denize karşı uyanayım.

• Bir sürü hayvanım olsun, tavşan, kedi, köpek, güvercin veee atlarım olsun. Zamanımın büyük bir kısmını onlarla geçireyim - yoksa ben bir çiftlik mi istiyorum? Hayır hayır! Tavuk, inek olmasa da olur:) At çiftliği ve bir labrador kafi:) Bakabileceğim kadar olsun!

• Dünyanın bir çok köşesini görmek, insanlara olan güvenimin artmasıyla birlikte her milletten insanla iletişim kurmak, değişik hayatlar görmek, öğrenmek

• Elimdeki fotoğraf makinesini daha verimli kullanıp daha güzel fotoğraflar çekebilmek, bu konuda kendimi adım adım geliştirmek

• Evimin büyük bir odası kitaplardan, tuval ve boyalardan oluşsun

• Gün boyu istediğimi yiyip, kilo almayayım ve spor yapmadan sportif ve enerjik olayım:))) Eğer yaşarsam 70 yaşında bile hoppidi hoppidi koşturan çılgın bir nine olayım:)

• Tabi nine olmadan önce vakti zamanı geldiğinde nur topu gibi çocuklarımız olsun ve ben süper babanın, süper karısı, süper anne olayım:)

• Ve cam kenarındaki orkidem artık çiçek açsın yaaa, kaç ay oldu!!!!!

Daha gider bu, ben en iyisi mi bu kadarını paylaşayım…

Ayrıca:

„Sen çevrende olup bitenleri görüp neden diye soruyorsun. Ben ise, asla var olmamış şeyleri hayal ederek neden olmasın diyorum“
George Bernard Shaw


Sevgili Lal, Çilekli Süt, Haydins ve Ayçi sobelendiniz;) dökün bakalım hayallerinizi ortaya, kim bilir belki de sihirli bir değneyi olan biri de okuyordur listemizi:)

7 yorum:

nazo dedi ki...

Bence de neden olmasın.. Hiç de ütopik, asla olmayacak şeyler değil ki..

^zeynep^ dedi ki...

{n@zo} cugum dimi yani, olumlu düsünmekte fayda var:)

çileklisüt dedi ki...

sihirli değneği olan biri mi evet evet öyle bi iyilik perisi de okusun yazıcaklarımı :))

^zeynep^ dedi ki...

{çileklisüt} okusun canim! bi zahmet okuyuversin:))

ayci dedi ki...

1-2 yıl farklı bir ülkede yaşamak, isviçre-türkiye arasına sıkışmış bir yaşam tarzının dışına çıkmak hayallerimin başında geliyor


AYNEN DESEM? benimkisi almanya - ama zaten almanya isvicre cok benzesiyor! ay sinirlerim bozuldu ya! bu arada bir ay sonra TRdeyim!

baska ülke olsa, sasardim zaten :)

ve...mimowski yakinda cevaplaniyorski ;)

Haydins dedi ki...

cevaplayacagim canim..Olabilitesi yuksek hayaller :)

^zeynep^ dedi ki...

{ayçi} desene biz ayni kaderin kurbaniyiz:) bir ay? az kalmis;)

{Haydins} dimi yani, biz imkansizi hayal etmiyoruz ki:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...