11 Mart 2009

Karar veremedi...

Bahar diyorum karar veremedi, gelsem miii, gelmesem miii? diyor. Biz tabi gel artık özledik seni diyoruz ama yok. Pek cilveli bu sene, pek bir nazlı. Göz kırpıp kırpıp kaçıyor. Ama elbet bir gün gelecek ve biz de bunların bir kısmını gelinceye kadar, bir kısmını da geldikten sonra giyeceğiz.
Bu kombinasyonlar takısıyla, kemeriyle, atkı, gözlük, çanta, şapkalarıyla değişik alternatifler sunuyor. İsviçre'nin hava durumu malum. Mayıs ayına kadar zor ısınır her yer. Bu yüzden kombinasyonlarda çizmelerin olmasını ilginç bulmuyorum.
Tabi çizmeler yerine şık, yüksek topuklu ayakkabılar da hayal edilebilir. Son kombinasyondaki gibi. (Resimlerin üzerini tıklayarak biraz daha büyük halini görebilirsiniz)














12 yorum:

AskinAy dedi ki...

hepside cok güzeler canim,yalniz alttan yesil rengin modelini begenmedim sanki birde alttaki turuncumu kirmizimi anlamadim:)neyseki h@m ile c@a bana pek uzak sayilmaz:) nezamandir ugramadim oraya tekrar bir bakmam gerekmis:)öptüm seni...

^zeynep^ dedi ki...

@AskinAy'cim yakininda H&M olmayanlar bana kesin kizacak:-/ alttan yesil olanda cizmelerle cantayi begendim ben. En alttaki sanirim turuncu:-)) ben de seni öptüm güzelim!!

Haydins dedi ki...

Mayis ayi mi cok var sanki daha :( Bugun burada hava biraz yumusadi, insanin keyfi yerine geliyor valla sicaklik arttikca :)
Tr'nin kiymetinin bilmek lazim..

^zeynep^ dedi ki...

@Haydinsim ben burada Haziran da kalin ceketler giydigimizi, Agustos'da bile havanin 10 dereceye kadar düstügügünü gördügüm icin herseye hazirlikliyim. Bu konuda dedigin gibi - TR'nin kiymetini bilmek lazim.

Defnenin Annesi dedi ki...

kiyafetleri cok begedim, en cokta ilkini ve pantalonlu olani. C&A burda var ama H&M daha gelmedi. Zaten istanbulada birazda olsa kendimi almanyada gibi hissediyorum. Dank Tchibo, C&A, Esprit, Deichmann, Bauhaus, Real usw.

L@L dedi ki...

Zeynepcim hepsi birbirinden şık bunların. Ama en çok ilk kombine bayıldım ;)

^zeynep^ dedi ki...

@Defnenin Annesi umarim H&M in TR'ye gelmesi uzun sürmez:-) Insan yillardir alistigi magazalardan kopamiyor demi?

^zeynep^ dedi ki...

@Lal'im bunlari görünce kendimi alisverise atasim geldi:-)

Unknown dedi ki...

1-3-8 ba-yıl-dım! :)

Gizem. dedi ki...

3 e bayıldım:))))

Barbygirl_here dedi ki...

2-3 hos :)
Ama yesil, mor, turuncu, kahve karisimlar harika...

Sevgiler...

ayci dedi ki...

fantasievolle batik gehört mir AUS PUNKT ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...