26 Şubat 2009

Mevsimler gibi...


Bazılarınızın bu blog'dan haberi vardır. Bir de haberi olmayanlar ve astroloji'yi merak edenler için buyrun gezin görün merakınızı giderin derim.

Mevsimler Gibi'nin sahibi çoğumuzun tanıdığı nam-ı diğer Çilekli Süt. Kendisi falcı büyücü medyum falan değildir. Bildiğimiz Çilekli Süt'tür işte:-) yaptığı şey analizlerdir öyle gelmişine geçmişine falan bakmaz=)

Kendisi bu blogu Astroloji Burçlar, gezegenler, Sinastri (Burç/Aşk/İlişki uyumu) ve doğum haritası analizleri üzerine farklı bir blog diye tanımlamış.

Astrolojiye merakım hep olmuştur ama bildiğim tek şey burcumun Akrep yükselenimin İkizler olması bundan öteye geçemedi bildiğim. Yükselen burcu nedir, sinastri nedir merak ediyorsanız şöyle alayım sizi.

Doğum haritasından bir örnek:


Çilekli Süt'üm affına sığınarak bu analizi google'den arakladım.
çok afedersin=)

2 yorum:

AskinAy dedi ki...

bende cok cok önceleri pek bir merak sarardim burclara iclerini dislarini ögrenmis derecede:)) ama artik eskisi kadar ilgilenmiyorum ha bide gazetede yazar ya bazen onlarida arada keyif olsun diye okurum:) fakat cogu kisilik özellikleri cogu benzeri burclarda esit oldugunada sahit oldugum durumlar oldu ama:)tabiki bu herkes icin ve her konu icin gecerli olmak zorunda degil,nasilki fala inanma falsizda kalma derler buda böyle birsey iste:)

Unknown dedi ki...

Seni gidi seniii :) Çok incesin teşekkürler. Demek sen de Akrep'sin ben de Yengeç memnun oldum :)) İkizler etkileri de var haritamda sanırım ondan dolayı senin yazıların hoşuma gidiyormuş :) Neyse uzatmayayım tekrar teşekkürler.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...