11 Aralık 2008

Çok sevdim, lütfen devam etsin!!!

Ben normal şartlarda dizi takip eden, edebilen birisi değilim. "Ah birazdan dizim başlicak" çayımı demliyim, çekirdeğimi alayım oturup bir güzel dizi keyfi yapayım triplerine giremiyorum. Keyif aldığım dizi sayısı yok denilecek kadar az. Hatta yok. Yapmacık zengin aile, süslü püslü boyalı hatunlar, bazısı fakir olur fakat aynı elbiseyi iki defa üst üste giymez... yok mafyasıdır, polisidir, doktorudur, aşiretidir bilmem nesidir bana itici geliyor.

Bazen olur çok sevdiğim bir dizi yayına başlar, beğenmişimdir, bağrıma basmışımdır ama gözü kör olası zaman herşeye yetmiyordur, keyif yapmama da böylelikle fırsat vermiyordur... Ya da dizi olağanüstü ratingler kırmadığı için yayından kaldırılıyordur. Böyle bir kısır döngü söz konusu yani.

Her diziyi takip edemem ben. Karakterler, oyuncular ve senaryo çok samimi gelmesi lazım bana. Gerçekçi olması lazım. Beni memleketimin sıcak insanlarıyla buluşturması lazım. Ama abartıya kaçmaması lazım.

Ben bu samimiyeti Canım Ailem dizisinde rol alan usta oyuncu Uğur Yücel (Samim), işte ben buyum diyen Şebnem Bozoklu (Meliha) ve tabiki tabiki kiiiim...? Bende uzun zamandır çok yakın bir dostummuş hissi uyandıran Ezgi Mola (Feride) da gördüm!!! Ve senaristten tek ricam, lütfen konuyu dandirikleştirmeyin! Çorba gibi bulandırmayın. Bu kadar güzel oyuncuları bir araya toplamışken, ele fırsat geçmişken, herkes sıcak bir aile dizisi arayışı içerisindeyken oturun güzel güzel senaryolar hazırlayın. Beni deli etmeyin, kafamın tasını attırmayın. Ben Meliha ablama bayıldım, beni onun repliklerinden mahrum etmeyin. Feride zaten benim yakın dostum gibidir, beni ondan uzak tutmayın. Adam gibi birşeyler yapın senaryo sorununuz olursa beni arayın... (Bu açık mektup gibi oldu, bu kadar yazmışken atv'ye de bir mail atayım tam olsun) .

İşte böyle, bazen kendimi kaptırıveriyorum. Ne olmuş ki haftanın bir günü de ben mutlu mutlu, keyif yapa yapa bir tanecik dizi izlesem?


5 yorum:

L@L dedi ki...

Zeynepcim sen bu kadar beğendiysen bende severim kesin bu diziyi hemen atvnin sitesine girip yayın saatlerini öğreneyim!

Sevgiler :)

^zeynep^ dedi ki...

L@l'cim fikirlerime deger vermen beni mutlu etti:-) sagol canim. Bi izle bakalim, senin yorumun ne olacak merak ediyorum:-)

Sevgiler!!!

Adsız dedi ki...

ben izlerdim birkac dizi, simdi hepten koptum, televizyonla iliskimiz kesildi daha dogrusu, moviemaxler var digitürkte, onlarla hasirnesiriz birtek, ama bu dizinin methini cok duydum, e zaten oyuncular da süper, dogrudur yani :)

L@L dedi ki...

Zeynepcim geçen akşam tekrarı vardı.seyrettim kulaklarını çınlattım izlerken:) Teşekkür ederim böyle sıcak bir aile dizisinin farkında olmamı sağladığın için ;) Çok beğendim bende.
Sevgiler ;)

^zeynep^ dedi ki...

Rahsan'cim, ben de fazla dizi izlemiyorum. Biz de bir aralar Premiere falan takiliyorduk. Ama böyle diziler olunca dayanamiyorum izlemek istiyorum. Bir cok kisi methetmis ama bakalim artik, ne zamana kadar sürecek:-)

L@l'cim begenmene sevindim. Insallah güzel bir hikayeyle devam eder, hemen kaldirilmaz diyorum, baska da birsey demiyorum:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...