19 Kasım 2008

Vazgeçemediğim kahve kokusu




Bu aralar iyice dozunu kaçırdım. Birileri bana dur desiiiin:-) Tamam, azı karar çoğu zarar biliyorum. Üstelik selülitte yapıyor (!) onu da biliyorum ama kahve kokusuna dayanamıyorum! Sevmeyen varsa beri gelsin. Hem kahve olmasa iş yeri çekilir mi hiç canım? Bütün gün uyuşuk uyuşuk nasıl geçecek? Hem canişkomun hediye ettiği bu bardaktan içmesi de bir başka keyif veriyor söylemesi ayıp.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Nedense bu kahveleri ben içemiyorum, Türk kahvesine hayır demem ama buna karşı bir antipatim var. alışamadım ben beni bildim bileli :)

^zeynep^ dedi ki...

çilekli pasta,
en güzeli alismamak, ben bir aralar birakmistim (sanki sigara) simdi gene basladim, adami tiryaki yapiyor:-)

L@L dedi ki...

Canım kahve kokusuna bayılıyorum bende ama çok fazla içemiyorum midemi ağrıtıyor :( Kupanda çok ciciymiş :D

^zeynep^ dedi ki...

L@l'cim en güzeli günde bir bardak aslinda. Acaba kendime kahve kokulu mum falan mi alsam? Kokusunu içime çeker çeker içmis kadar olurum:-) - Tesekkürler!

Adsız dedi ki...

DUR! :P :) simdi söyle yapiyorsun: hergün bir yesil cay iciyorsun (sevmesen de, zorla) sonra yavas yavas onun tadina alismaya basliyorsun, ve yaklasmakta olan soguk kis günlerine yesil cayla devam ediyorsun, kahveyi ise artik cooookkkkk canin cekerse bir bardak icebilirsin!
KONU: insanoglu herseye alisir!

^zeynep^ dedi ki...

Rahsancigim, brni durdurdugun icin sagol! yesil cay aslinda iyi fikir! Begendim:-) burada naneli yesil caylar var, onlarin tadi güzel, onlardan iceyim en iyisi.
Bak daha az önce neredeyse yine kahve yapacaktim kendime.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...