26 Kasım 2008

İnna Panasenko





Yemek masamızın bulunduğu duvara güzel bir tablo arıyorum uzun zamandır. Cumartesi günü bir mobilya mağazasına uğradık. Tabi ben hemen tabloların bulunduğu bölüme geçtim. Harika tablolar vardı. Gönül uyumlu uyumsuz ne varsa almak istedi. Aklımdan geçirdiğim diğer şey ise "bunların fiyatı böyleyse orjinalleri kim bilir ne kadardır" dı:-) Baktım baktım baktım, şöyle içime sinen birşey bulamadım yinede. Tablolar güzeldi fakat benim için bir anlam ifade etmiyorlardı. Karar verememe sebebim buydu sanırım.
Daha sonra aklıma şöyle bir fikir geldi: Ben en iyisi kendi eserimiz olan güzel bir fotoğrafı büyütüp asayım (mesela güzel bir İstanbul panoraması fena olmaz). Hem daha anlamlı olur bizim için. İki yıldır düğün fotoğrafımıza bakmaktan gına geldi yahu. Her bakışımda bir kusur buluyorum:-)

Konuyu fazla saptırmadan ben İnna Panasenko'ya geçeyim. Mağazada tablolara bakarken bu resimlere rastladım. Bir beğendim ki sormayın gitsin. Artık ayakkabıları mı beğendim, çizimini mi bilemiyorum.

İnna Panasenko daha çok etkileyici boğa çizimleriyle ünlü Kafkasya'da doğmuş rus bir ressam. Şu anda Almanya'da yaşıyor ve resimleri de Almanya'nın çeşitli şehirlerinde (Berlin, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Münih, Hannover vs.) sergileniyor. Boğa resimlerinin bir kısmını internette gördüm ve gerçekten hayran kaldım, diğer resimlerine de.

Bir gün güzel, geniş bir antresi olan evim olursa duvarlarını bu ayakkabı tablolarıyla süslemek isterim. Aklımın bir köşesinde bulunsun:-)








6 yorum:

Zamandan Sızan dedi ki...

Nefis resimler bayıldım.

L@L dedi ki...

Zeynepcim ayakkabı resimlerine hayran kaldımmm :)

Unknown dedi ki...

Sanırım giyimlik değil seyirlik bu ayakkabılar :)) Çok harika gerçekten

Adsız dedi ki...

evet evet fotograf kesinlikle daha ekonomik olur, aslinda puzzle da düsünebilirsin, hani su sofra resimleri olanlar var ya! güzel bir cerceveyle, yakisir yemek masasina sanki... hem de eglenceli bir ugras!

ayci dedi ki...

zebra olasim geldi!

^zeynep^ dedi ki...

Kıymet'cim valla bende bayıldım bu ayakkabılara, olsa da giysek:-)

Lal'cim fırsat bulursam alıcam ama şu anda asacak duvarım yok, var da yakışmaz.

Çileklisüt'cüm bu ayakkabılarla ancak duvar süsleyebiliriz...:-)

Rahşcan'cım biz de fotoğrafta karar kıldık zaten. Puzzle'da iyi fikir ama uğraşacak vaktim yok (çalışma odasında var zaten bi tane 3000 parçalı) hem yemek masası oturma odasının içinde, o yüzden yemeğe içmeye yönelik değil de daha çok manzara olsun istiyoruz.

Ayci hoşgeldin:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...