11 Kasım 2008

Dermalogica Günlük Peeling




Zamanında okul stresi, sınav stresi feci şekilde cildime yansımıştı, son çareyi cilt doktoruna gitmekte bulmuştum. Bir sürü ürün denemektense en iyisi doktora gitmekti. Cildim yavaş yavaş düzeliyordu. Kadının yaptığı tek şey yüzümü yarım saat buhara tutmaktı, gözeneklerin açılması için. Daha sonra sivilceleri, siyah noktaları taktiksel bir yöntem kullanarak sıkıyordu. Ne var bunda canım, evde de yapardım ben bunu diye düşünüyordum. Sivilce sıkma işlemi de bittikten sonra "lenf drenaj" masajı yapıyordu. Yüzüme ve boyun kısmıma. Buda kan dolaşımını hızlandırmak içindi ve en sevdiğim bölümdü.

Cildim düzelmeye başladığında bunun kalıcı olması için ve aynı zamanda geriye kalan sivilce izlerini yok etmek için arkadaşım beni bu mucizevi ürünle tanıştırmıştı. Kendisi Dermalogica kozmetik salonunda çalışıyordu ve kursuna da gitmişti. Yani bilinçli olarak öneriyordu bu ürünleri bana. Fakat ben bu Peeling'in her cilt için uygun oldugunu düşünüyorum. Özellikle yağlı ciltler için birebir diyebilirim.
Normalde peelingler haftada bir kez kullanılır ve fazlası cildi kurutur, yıpratır. Bu öyle değil işte. Bunu her sabah makyaj öncesi kullanabilirsiniz. Resimde görüldüğü üzere toz halindedir ve sadece yarım çay kaşığını biraz suyla karıştıp yüzünüzü temizleyebilirsiniz (ben elimi yüzümü ıslatıp avucuma göz kararı toz döküyorum, avuçlarımı biraz ovaladıktan sonra kremimsi bir hal alıyor zaten ve bu şekilde yüzümü temizliyorum).
Kullandığım başka dermalogica ürünleri de var. Onlar hakkında da biraz bilgi verebilirim. En mükemmel sonuca ulaşmak için bir dermalogica uzmanına danışmak gerekiyor yinede, en azından cilt analizi yaptırıp doğru ürünü seçmek için.

Bu peelingi kullananların yorumlarını okumak için tıklayınız

3 yorum:

L@L dedi ki...

Zeynepcim bu ürünü denemeliyim!

^zeynep^ dedi ki...

biraz pahalı ama verdiğin paranın karşılığını fazlasıyla alıyorsun ve azıcık kullanmak kafi olduğundan bir yıl kadar dayanıyor. Ben resimdeki kutudan ocak 2008'de bir paket aldım ve yarısına anca geldim. Her gün kullanma ihtiyacı duymuyorum.

İLKAY dedi ki...

benim blogda bir süprizim var sana:)))))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...