20 Aralık 2012

kış halleri, ev halleri

Çalışma odamızdaki bilgisayar sorunu hala çözülmüş değil. Bu nedenle de fotoğraf makinesiyle çekilen fotoğrafları paylaşamıyorum bir türlü. Diz üstü bilgisayarın ekranı yetersiz kalıyor yapacağım işler için.

Havaların erken kararmasıyla birlikte akşamlar 5 kat daha uzunmuş gibi bir his oluştu bende. Bu nedenle vakit geçsin diye boyalarımı çıkardım ortaya. Yapmak istediğim bir sürü şey var ama malzemeleri bir çıkar, bir yerine koy sonra tekrar çıkar tekrar topla bezdiriyor beni. Zaten bir enerjisizlik var üzerimde bir de eşya çıkar yap topla koy uyuz oluyorum, oturma salonunda da dağınıklığı hiç sevmiyorum ama bir süre böyle olacak.

Sakin sakin eşyalarımı dağıtabileceğim, istediğim seslerin (!) eşliğinde çalışabileceğim bir çalışma odasının hayaliyle yaşıyorum günlerdir aylardır.

yemek sonrası halleri - çay limon bal - kesilmeyen öksürükle baş etme durumları!!

ofisdeki çalışma masamın minikleri :)

beceriksiz ve fikirsiz hallerdeyim

Boyaların başına asıl geçme sebebim annemdir. Yatak odalarını tepeden tırnağa yenilediler ve benden yeni yatağın baş ucuna odaya uygun bir tablo istedi. Elimi boyaya alıştırma ve fikir üretme turları için, önce delisi olduğum baykuş resimleri çizmekle başladım işe.

2 yorum:

Barbygirl_here dedi ki...

Gecmis olsun canim,umarim gecmistir de, bakalim denemelerin nasil gidiyor,bol ilham dilerim sana :)))
Kocaman opucukler ^*^

^zeynep^ dedi ki...

FerahFezam,
kari-koca kronik öksürük/nezle ile cebellesiyoruz, geçmiyor ama bundan kötüsü de olmaz insallah canim, sagol :)
evet, ilham'a çok ihtiyacim var! hem de çooook :) öptüm ben de!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...