12 Eylül 2011

spontane şeyler

Bende bir şey ne kadar ani olursa, o kadar iyi bir sonuç elde ediyorum desem? Bazı özel günlere aylar öncesinden başlarım hazırlıklara ki o gün başım ağrımasın diye. Ama tam da o, aylar önce başlanan hazırlıklarda illaki bir şeyler iyi olmaz, ters gider ve memnuniyetsiz bir gün geçirilir nedense.


Bir de son dakikada verilen kararlarım vardır benim. Son dakikada bambaşka bir şey yaparım, mesela herkese ah ben o akşam siyah elbise giyeceğim derken, tam da o gün posta kutumda siparişini verdiğim kırmızı elbise beliriverir... cuk diye oturuverir üstüme de ben yalancı çıkma pahasına giyiveririm o kırmızı elbiseyi.


Daha önce hiç yaptırmadığım topuz da son dakkada mükemmel oluverirmiş, hem de pek hoşlanmadığım bir bayan vardı kuaförde, o yaparmış saçımı, ben de o andan itibaren sevmeye başlarmışım kendisini... ne kadar kötüyüm değil mi?

4 yorum:

Barbygirl_here dedi ki...

Dimi ya,plan yaparsin olmaz.Spontane yasamak lazim bazen.Ki bende planli yasamayi seven biriyim, ama guzel seyler olunca bazen akisina birakmak gerekiyor...

Ve o zaman guzel oluyor ^_^

Dimi Zeynep'cim <3

^zeynep^ dedi ki...

FerahFeza'm,
aynen aynen, planli yasamayi ben de seviyorum, bilinmezlik beni tedirgin yapiyor ama dedigin gibi güzel seyler olunca ani kararlar vermekte bir sakinca yok :)

Adsız dedi ki...

Sen benim sevgili gibisin aynı yahu :)

^zeynep^ dedi ki...

Nalan'cim,
demek o da ani kararlardan yana, bazen eglenceli olabiliyor ani karar vermek! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...