19 Kasım 2009

Perdeci arıyorum

Perde arıyorum, perdeci arıyorum ama nasıl birşey istediğimi bilmiyorum. Bunları da araştırırken gördüm, hoşuma gitti, belki fikir olur diye buraya ekliyorum. Ama istediğim bunlardan değil. Şu anki perdelerim istediğim gibi değiller, alırken de aceleye gelmişti, beğenmeden almıştım ama seçme şansım da yoktu malesef.

Bir perdeden beklentilerim:

  • sade ama şık
  • modern
  • ekonomik (en önemli unsur bu, şu memlekette var mı böyle bir şey merak ediyorum)
  • evin içini karartmayacak ama akşamları da içeriyi ayna gibi göstermeyecek (işte en zorlandığım konu bu, çelişkili bir durum)
  • söküp, takması, yıkaması zahmetsiz

Acaba fonlara bu aşağıdakilerden (halının rengine uygun) pencerelerin olduğu kısımlara da şu ipli perdeler var ya hani onlardan mı diktirsem? Sabaha benim fikrim değişir ya neyse.



3 yorum:

Adsız dedi ki...

resimdekiler cok sık Zeynebim,
ama tek bildigim,
kolay sokulur takilir ve utu istemez olmasi gerektigi =)
optuk

tug dedi ki...

Bencede resimdekiler harika!! bizde isyerindeki 30yillik perdeleri degistircez. Bu perdelerden yaptirtcaz sefe. Artik bi discide perde ne kadar gerekliyse??? Ben isyerindeki perdeleri ilk gördügümde sok olmusdum dogrusu, neyseki yeni yapilcak olanlar daha modern olcak ;)

GeCe dedi ki...

japon perde yada panel perde deniliyor bunlara bunlar daha az kumaş gerektirdiği için daha ucuz oluyor söyliyim ya da düz olup katlamalı olan büzgülüler fırfırlılar çok pahalı pembeyi çok sevmem ama resimdeki renk ne gzel durmuş bayıldım iç açıcı

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...