5 Ağustos 2009

Kütüphaneme eklenenler


Bu sene tatil fotoğrafı yok ne yazıkki, onun yerine aldığım yeni kitapları paylaşmak istiyorum. Hiç biri hakkında fazla yorum okumadım. Çoğu sizin önerilerinizdi zaten. Gönül isterdiki daha fazlasını alayım.
Almak istediğim kitapların listesini hazırlamıştım önceden ama D & R'a girdiğimde yanımda değildi tabiki. Aklımda olanların bazılarını alabildim (aslında aklımda daha fazlası vardı da abartmak istemedim):
- Uçurtma avcısı, Khaled Hosseini
- Bin muhteşem Güneş, Khaled Hosseini
- Aşk, Elif Şafak
- Sinekli Bakkal, Halide Edib Adıvar
- İstanbullular, Buket Uzuner
- Zar Adam, Luke Rhinehart
- Alacakaranlık, Stephenie Meyer
Klasiklerden de olsun istedim bir kaç tane ama tereddüte kapıldım. Hangisine yöneleceğime karar veremedim bir türlü. Hiç bir fikrim yoktu. Danışacak kimsleri de göremedim yakınımda. Sonunda Halide Edib Adıvar'ın adını sık sık duyduğum Sinekli Bakkalı'nı almaya karar verdim. İnşallah beğenirim.
Şu anda Ayşe Kulin'in Umut'u okuyorum. Zar Adam ve Alacakaranlığı Sevgili aldı. Alacakaranlığın filmini henüz izlemedik. Kitabı okuyuncaya kadar da izlemeyi düşünmüyoruz.

3 yorum:

ayci dedi ki...

ask ve umut bizde de vaaaaar :)

ayni kitaplari almisiz - gerci ask bana hediye edildi ama olsun :)

ferulago dedi ki...

Aslında önce Alacakaranlığın filmini mi seyretseniz? Sanki film kitaba göre biraz yavaş ve sıkıcı gibi. Daha az hayal kırıklığı olabilir :) Serinin diğer kitaplarını da beğenirsiniz umarım :)

^zeynep^ dedi ki...

@Ayci
Bana kalsa Elif Safak'in Siyah süt'ten sonra bir daha kitabini almazdim ama çok övdüler, dayanamadim. Merak ettim aldim.

@Ferulago'cum
Bilemiyorumki, belki de önce filmi izleriz. Belli olmaz:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...