10 Haziran 2009

birşeyler yapmalı

şimdi az konuşmalı derken az yazmalı demek istemedim tabi. Az konuşmaya devam edeceğim fakat şu anda yazmak geldi içimden. Dün akşamdan beri beynim ve kalbim arasında çatışmalar var yine, olabiliyor bazen insanlık hali. Onlar çatışa dursun parmaklarım bu arada neler yazacak ona bakalım:

Hafta sonu yine ufak çaplı bir karaoke partisi vardı. Benim içimden sürekli Sezen Aksu şarkıları söylemek geldi. Tabi onun şarkılarını bir sürü kişinin içinde söylemek cesaret ister, bir iki şey mırıldanıp ardından dinleyicilerden özür diledim, kendilerine sesimle eziyet ettiğim için:) Onun gibi söyleyebilseydim zaten ne işim olurduki buralarda dimi:)

O günden beri içimde acayip Sezen Aksu dinleme isteği oluştu. Böyle biraz içli, biraz deli, birazcık ta kıpırtılı... Sanırım bu yaz doldurup geleceğim Sezen Aksu albümlerini. Eskiden yaptığım gibi açacağım sesini eşlik edeceğim o en sevdiğim şarkılara.

Sonra bir de bende gitar çalma isteği uyandıran bir arkadaş var. Adı Sercan Ulusoy. Kimdir nedir bilmiyorum ama çok tatlı olduğu kesin.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

oluyor oluyor sıklıkla boyle catismalar,
beyni bosaltmali ki sen zaten yolu bulmusun,
sevgiler zeynepcim

^zeynep^ dedi ki...

@Kiraz'cim
hayirlisi olsun diyelim güzelim. Beyin bu vidi vidi konusup duruyor:) Sana da sevgiler canim!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...