29 Nisan 2009

izliyorum



Yağmurlu günler devam ediyor, hava sıcaklığı iyice düştü. Bir de bu aralar moralim çok bozuluyor bazı şeylere. Adam yerine koyulmadığımı düşünüyorum. Benimle bir ilgisinin olmadığını bilsemde canımı sıkan şeyler dönüyor etrafımda. İnsan üzülüyor haliyle. Sağlık olsun diyeceğim ama... inşallah sağlık olur.

Ne zamandır çektiğim fotoğrafları da yükleyemiyordum bilgisayarıma. Bu da ayrıyeten sinir bozucu bir durum. Dün kudurmama ramak kalmıştı neyseki Aşkım yetişti imdadıma. Vakit çok geçtiği için bloga yükleyemedim artık. İlerleyen günlerde fırsat bulursam onu da hallederim. Şimdilik dün akşam izlediğim - tam bir fiyasko diye adlandırdığım - Issız adam'dan bahsedeyim bari biraz. Filmi beğenmiş olanlar okumasa da olur bu anlamsız yazımı.

Böyle sıkıntılı bir ruh halinin üstüne bu "Issız adam" hiç ama hiç gitmedi. Reklamı iyi yapılmış bir film sadece. Çağan Irmak imzalı ne kadar film varsa listemin sonlarına almaya karar verdim. Bak yinede gaddar davranıp tamamiyle silmiyorum. Sadece listemin üst sıralarını haketmiyor.

Ne diyordum. Evet bu film tam bir hayal kırıklığıydı benim için, ne bekliyordum ben de bilmiyorum. Filmin ilk yarısını sancılı bir şekilde, böğğğ diye diye zor zar bitirdim. Dayanamayacaktım kapatacaktım ama huyum kurusun bir filmi yarıda bırakmayı hiç sevmiyorum, ne kadar karın ağrısı yapsada sonuna kadar bir seferde izlemem lazım. Hadi buna da bir şans verdim ve EN AZINDAN klişe bir sonla bitmediği için, kıyısından köşesinden biraz olsun kurtarmış paçayı dicem ama 110 dakikalık bir fiyasko son 5 dakikayla nasıl kurtarılabilir ki?

Çağan bey bir farklılık mı yaratmak istemiş ne, bi tuhaf efektler de katmış filme. Zaten karekterler yeterince tuhaf efektler katıyordu fazlasına ne gerek vardı? Öff daha anlatacak çok şey var da, insaflı davranıp yerden yere vurmak istemiyorum şimdi. Zaten canım sıkkın.

Bir de bu filmdeki Alper karekterinde fazlasıyla parazit dolaşıyor yer yüzünde, hepsi tekme tokatlık!

Biri beni durdursun artık...

11 yorum:

Adsız dedi ki...

ıssız adamı izlememek için hala direniyorum :) vicdan'ı da öyle! ama illa birgün gelecek izleyeceğim!

canikom takma, hiçbirşey için canını sıkmaya değmez inan, neler var, şu son 2günde gördüklerime istinaden söylüyorum bunu! hayatın tadını çıkarmak gerek
ayrıca senin gibi birini adam yerine koymayanı zaten hiç umursamamak lazım :) o onun problemi :))

^zeynep^ dedi ki...

{Rahsan}im issiz adami izlememek icin direnmeye devam edebilirsin, istemiyorsan vicdani'da izleme:) ikisi arasinda seçim yapmak yorunda kalsaydim vicdan'i seçerdim onu söyliyim sadece. Bende de vardir o takintilar.

Ya öyle diyorsun da Rahsanim insanin çok deger verdigi kimseler olunca mecburen umursuyorsun. Hayirlisi olsun diyelim. Daima pozitif olmaya calisiyorum.

Colorful dedi ki...

Bende izlemedim bu filmi, bu kadar insan bu filmin suyunu çıkarınca vazgeçmiştim zaten. Şimdi sende beğenmeyince tamam oldu :) artık hiçbir kuvvet izletemez bana. Zati böyle ağlak aşk hikayeleri beni çok bayar, hiç tahammul gosteremem

^zeynep^ dedi ki...

{Elly}cim aglak ask filmlerine ben de tahammül edemiyorum. En aglak sahneyi sona saklamislar zaten, heralde bunu senin benim gibiler icin yapmislar:D

nergisce dedi ki...

:) kesinlikle bur filmi bende bögg möggg göggg diye izlemistim ama sonuna kadar dayanmadim:) bende birseyleri yarida birakanlardanim

Barbygirl_here dedi ki...

Bence cok dolmussun canim :)

Cagan Irmak filmlerine haksizlik etme derim..."Mustafa hakkinda hersey" , "Ulak" , "Babam ve oglum" bunlar hep Cagan Irmak filmleri...Bence Turkiye'deki en basarili yonetmen, hatta Turk olarak en basarilisi diyebilirim...
Bence haksizlik etme tekrar dusun...

Filme gelirsek, ben verdigi duyguya bakarim, Cagan Irmak filmlerindeki duygular beni yaniltmiyor...Filmden beklentine ve onyargina da bagli filmden bekledigin...

Ben begendim, tabi yukarida saydigim 3 film kadar degil...Cok gercekci bir hikaye...Sana uzak geldigi icin begenmemis olabilirsin ama hayattan bir kesit ve issiz adamlar var boyle...

Vicdan filmi de hayalkirikligidir bende, begenmedim....

Sevgiler canim ;)

Stil Direktoru dedi ki...

Valla zıplaya zıplaya bloguna geldim ilk yazını okuyunca işim şişti :) Desene kurşun döktürme zamanın gelmiş senin hahah :) Şaka bir yana bir an önce yoluna girmesini dilerim herşeyin. Vicdan ve Issız Adam 2side berbattı bence 3 Maymunlar ve Güneşi Gördüm'e bayıldım ama. Sevgiler.

^zeynep^ dedi ki...

{Nergisce} bu muymus dedim ben de, yadirgadigim çok sey vardi filmde.

{FerahFeza}cim, Babam ve Oglum'a lafim yok. Genel olarak Dram filmlerini iyi oynuyoruz ve çok ta seviyoruz. Ulak ta var listemde. Filmler de ana fikirler iyi oluyor, issiz adamda da öyleydi, ama birseyler eksik, ya da fazla, yerli yerine oturtamadigim seyler olunca haliyle begenmiyor insan. Hem haksizlik ettigimi düsünmüyorum, sadece onun filmlerini daha sonra izleyecegimi söyledim:)
Vicdan'da ise hikayenin gidisati etkiledi beni. Sana da sevgiler güzelim!

{Stil Direktörü} hosgelmissin!!:) vallahi kusura bakma tam buhranli zamanima denk geldin, aslinda ben pozitif seyler yazarim hep, bir daha beklerim, neseli zamanimda:) Aslinda şöyle sirf kafayi dagitmak icin kurşun döktürsem iyi olur:D 3 Maymunlar da listemde, bakalım benim düşüncelerim ne olacak. Sevgiler!

çileklisüt dedi ki...

Issız Adamı izlemeden hakkında olumlu yönde yazı yazdım ve pişman oldum :) Dediğin gibi klişe ve iğrenç bi filmmiş. Hala izlemedim ama bir kaç sahnenin ve Alper denen maymun iştahlı herifin methini duydum sanırım bundan sonra da izlemicem :)

Adsız dedi ki...

Valla dediğin açıdan bakınca çoooooooooooook haklısın ama ben izlerken başka alemlerdeydim.

Stil Direktoru dedi ki...

Olsun dert değil neşen gelmiş bakıyorum yeni postlara sevgiler :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...