31 Aralık 2010

2011


Yeni yılda herkese en başta sağlık dilerim,
sağlık olduktan sonra gerisi gelir zaten...
diyeceğim bu kadar

MuTLu YıLLaR!


24 Aralık 2010

Alice Harikalar Diyarında


Öncelikle Johhny Depp oynadığı için, sonra 3 boyutlu diye ve ayrıca çocukluk anılarıma dönmüş olurum biraz diye izlemeyi çok istemiştim bu filmi. En çok da 3 boyutlu olduğu için özellikle sinemada izlemeyi çok istemiştim ama olmadı. Filmi kaçırdım malesef. Sonra izlememe gerek kalmadı diye düşündüm, nasıl olsa 3 boyutlu izleyemeyecektim artık. Ama yine de içimde bir merak vardı. Konusu hikayesi nasıl, benim Walt Disney'in çizgi filminden tanıdığım hikayeye benziyor mu, nasıl yaptılar acaba diye. DVD'yi kiraladık izledik dün akşam - hayal kırıklığı. Tipik Tim Burton filmi, renk renk, zengin görsel efekti olan, Johnny Depp'in her zamanki ruh haliyle görüldüğü bir filmdi. Hikaye yoktu zaten. Tamam Alice Harikalar Diyarının özelliği zaten çocuklar için öğretici olmaması, ama hayal dünyasının ne kadar geniş olabileceğini anlatan bir film. Ama zerre kadar aksiyon yoktu filmde. En fazla Avatar gibi 3 boyutlu olduğu için izlenebilecek bir filmdi. Bu yüzden sevmedim.

Benim için tek ve en güzel olan yine de aşağıdaki, belki de ilk çizgi filmim olması nedeniyle, Walt Disney'in Alice'iydi.

Tekrar onu izleyesim ve hatta izletesim geldi, hem de nasıl!!! izlemediyseniz siz de izleyin. Bence çok çok daha keyifli!! =)



22 Aralık 2010

yeni yıla az kala



Batıl matıl, ne tür bir inanç olursa olsun, ben bir yıla nasıl girilirse öyle devam edeceğine inandım. Neden mi? Geçen sene hasta yatakta, kemiklerim sızlayarak girdim yeni seneye ve bütün sene malesef çok hasta olduk. Yani her zamankinden daha çok hasta olduk. Artık yaşlılıktan mıdır =P nedendir bilemem ama ben yeni yıla öyle girdiğimizden diye düşünüyorum =) Bilemeyeceğim =)

Şu sıralarda ise maşallah iyiyim, çok dikkat ediyorum kendime hasta olmayayım, enerjik olayım diye. Az kaldı 2011'e. Şimdi nasıl girilirse öyle devam edecek ya... hani öyle dedim ben artık. İşte bu yüzden öncelikle bu hafta sonu çalışma odamı düzenleyerek başlayacağım işe ki bütün yıl düzenli kalsın o oda =D

Sonra yeni yıla girmeye yakın evde bir spa günü düzenleyeceğim kendimce. Bu kadar stres üstüne bunu hakkettiğimi düşünüyorum =) Cilt bakımı, manikür, pedikür artık kendi kendime ne yapabileceksem =) Böyle kokulu mumlar ve dinlendirici müzik eşliğinde bol köpüklü bir banyo ne güzel gider, ay hayali bile dinlendirdi vallahi... evet evet, yapmalıyım bunu! Siz de yapın!!

İşte böyle, keşke spa centerleri 31 Aralık geceleri açık olsa da orada dinlene dinlene girsek yeni yıllara, nasıl fikir he he ;)



izledim - saw 3d (saw 7)


Testere serisinin son olması ümidiyle cesaretimi topladım gittim yine. Dedim bu sefer ne kadar kanlı sahne varsa hepsini izlemeye çalışacağım, yeneceğim 'kan görememe' korkumu. Sanırım % 95 ini izledim. Çok iyi bir performans benim için. Hem de 3 boyutluyken izledim diyemeyeceğim çünkü 3 boyutlu olması suratınıza bağırsak fırlamasından ibaret. Bu kadar. 3 boyutlu olunca herşey daha net, daha sahte duruyordu, ya da bana öyle geldi, 3 boyutlu olmayanı da bir görmek lazım, belki de Testerenin bu bölümü kötü yapılmıştır, bilemiyorum.

Hikayeye gelecek olursak, Saw serisine yakışır bir hikaye göremedim ben. Artık izleye izleye de bazı olaylara şaşırmadım, hatta önden tahmin edebildiğim sahneler bile oldu. Görünüş o ki, sanki 8inci bölümü de gelecekmiş gibi, çünkü bu 3 boyutlu bölümü hiç de final gibi durmuyordu.

Her neyse, bence daha da sulandırmadan bitsin artık bu Saw hikayesi. Yenisi çıktıkça kalite düşüyor sanki.

Yine film zamanı başladı, izledikçe beğendiklerimi paylaşacağım, gerçi arada bunun gibi beğenmediklerimi de paylaşabiliyorum ya neyse, fikir olur belki =)


21 Aralık 2010

hayat...




...bu aralar plan yapmama izin vermiyor, sürekli askilikler çıkıyor, hayal kuruyorum, pat yıkılıveriyor =(

daha önce hiç bu denli üst üste hayal kırıklığı yaşamamıştım =(

tamam herşeyi planlayamazsın, biliyorum ama diyorum ya, üst üste, üst üste olmazki canım!

Ben bir şeyi önceden bilmeliyimki, uzuuun, uzun sevineyim. O günü iple çekeyim.

iple çektiğim hiç bir gün yok =(

Madem plan yapamayacağım, rüzgara bırakıyorum bedenimi, nereye savurursa artık...

ama güzel bir yere savursun zahmet olmazsa, ay bunalımlardayım yine!

offf!

16 Aralık 2010

kış

her gün kestane yesem!

sıcacık salep olsa da içsem !

komşularım aşure pişirmesini bilse ve pişirenler bize getirse?

sınav sonrası tembellik moduna geçiş yaptım, tez zamanda çıksam.

işler yoğun, eve bitkin dönüyorum iş sonrası, enerjim tükenmiş olmasa =(

bu Cumartesi bir yakınımızın nişanı var, elbisem daha da dar gelmeden atlatsam o günü =)

kar yağdığı günler iş yerleri de kapansa, herkesin tatili olsa ama parası ödense.

havalar buz gibi, eksiklere düştü, hastalıklar bize bulaşmasa!!

planlar, hayaller, istekler aklımı kurcalayıp durmasa.

yeni yıla girsek de bi rahat nefes alsak.

mutlu bir sonla bitse 2010!





ne güzel olur!

pek güzel olur!

14 Aralık 2010

bim bam bom

dinleyin dostlar,

benim de artık,

bir tatlı kızım vaaar =)



Sevgili Ferah Feza'cımdan bir tatlı kız kartı aldım, ay nasıl sevindim nasıl ?!!!





Her iki kartı da çok beğendim canım ve güzel dileklerin için çok ama çokkk teşekkür ederim!!



öpüyorum canımcım!!!



=)

13 Aralık 2010

ve bitti...

ingilizce sınavım vardı benim. Cuma günü sözlü, Cumartesi günü yazılı. Artık o sınav gününü beklemekten içime sıkıntılar girmeye başlamıştı, bunalmıştım iyice, zor bir sınav olduğunu da bildiğim için sıkıntım kat kat artmıştı. Yanılmamışım, her ne kadar hazır olduğumu düşünsem de, sınav çok zordu. En başarılı olduğum bölüm en zorlandığım bölüm olunca (okuduğunu anlama kısmı) daha da bozuldu moralim. Neyse, bakalım artık. Sonuçlar yaklaşık bir buçuk ay sonra belli olacak, ne çıkarsa bahtıma, dünya dönüyor, ben ne dersem diyim, her şey güzel, hayat güzel... ve artık gelsin hobby'ler...

Kendime dün bir takım resim malzemesi aldım. Fotoğraflara da yöneleceğim... evde minik dekorasyon değişiklikleri uygulayacağım vs.

Herkese mutlu haftalar olsun! =))

10 Aralık 2010

dayan


az kaldı...

7 Aralık 2010

bir kaç şey



Bir kaç şey var yapılması gereken. Yine bir liste yapmayacağım ama var böyle aklımda çeşitli güzel planlar. Bir çok şeyi de oluruna bırakacağım. Genel olarak güzellikler düşünmekle meşgulüm sadece.

Pazar akşamı bi ton kar yağdı, dün iki ton yağmur yağdı, her yer gri ve vıcık vıcık oldu, bugün ise güneş doğuyor. Sanırım bugün enerjimi güneşten alıyorum, iyi hissediyorum kendimi genel olarak. Bir de hicri yılbaşı ya bugün, heralde ondan güneşli hava. Ne güzel!!

Saçlarımı da nihayet uzatmaya başladım, kısa saçın tadını her ne kadar çıkaramamış olsamda, birazcık uzatmaya karar verdim. Gerçi şu an öyle gıcık bir dönemdeyim ki, her an kestirebilme modundayım ama yok sabredeceğim, accık daha uzasınlar rahatlayacağım galiba.

Paylaşmak istediğim çok şey vardı da, sanırım şimdilik bu kadar yeter. Diyeceğim bir şey varsa da:
Hicri yılbaşı hepimiz için hayırlara vesile olsun!!!

3 Aralık 2010

çaycı ördek

Şimdi kış geldi dışarısı soğuk ya... şikayetim yok tabi, Allah herkese sıcacık bir yuva versin diyorum.
Herkes böyle renk renk fincanlardan sıcacık çayını yudumlasın dost muhabbetinde, şifa niyetine!





Ama o çayları bu şirin ördek demlesin lütfen diyorum.
ve
Ben çay içmeye gidiyorum!
görüşürüzzz
;)

2 Aralık 2010

ben, bu günler ve koalalar

Şu gergin günlerim geçer geçmez öyle faaliyetler, öyle müthiş aktiviteler yapacağım ki, ben bile kendi kendime yetişemeyeceğim. En çok neyi seviyorsam onu yapacağım, sonunda sınav olmayan şeyler. Altı üstü ufacık bir sınav... beni öyle geriyorki, yani sonucu artık ne olursa olsun, bir an önce şu aptal gün gelsin geçsin ve ben rahatlayayım artık diye bakıyorum, öfff yaw. Hiç bir işe elimi süresim gelmiyor, kafa tasımın içinde sürekli bunu yapacağına git sınavına hazırlan diye sesler yankılanıyor vs. vs.

Sıkıcı günler yaşıyorum.

Dışarısı bembeyaz, soğuk bir örtüyle kaplı ve ben bir koala olmak istiyorum, ya da bir koala istiyorum... bu buz gibi günlerde yumoş yumoş sarmaş sarmaş olmak istiyorum... evet bu aralar bu şapşal bakışlı, tatlı mı tatlı yumoşların hayranıyım!!! Benim ruhumdan onlar anlıyor. Şunlara bakın =D




önemli not: tüm görseller flickr'dan alınmıştır.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...